Taekwondo Akademi'den Uluslararası başarı!

5. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Taekwondo Turnuvası'na katılan Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü sporcuları iki üçüncülük elde etti.

  • 1227
Taekwondo Akademi'den Uluslararası başarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10-14 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 45 ülkeden yaklaşık 2300 sporcunun katıldığı 5. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Taekwondo Turnuvası’nın müsabaka kategorisinde sporcularımızdan Zehra Begüm Kavukcuoglu 3.cü, Poomsae kategorisinde Elif Sıla Karataş 3.cü olarak büyük bir başarıya daha imza attılar.

Zehra Begüm Kavukcuoglu +59 kg’de 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan WTF Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak olup Avrupa Şampiyonası vizesi arayacak.

Taekwondo Akademi Spor Kulübu Milli Takım Antrenörü Numan Haçat yaptığı açıklamada, 4 sporcusunun Milli Takım adına mücadele ettiğini ve 2 madalya ile Kastamonu’ya döndüklerini belirterek sporcularını elde ettikleri başarılarından dolayı kutladı.

Haçat, Amorium Otel sahibi Enis Koç'a ve Köksallar İnşaat sahibi Köksal Yıldız’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.