Talha Spor Kompleksi kapılarını açtı

Talha Spor Kompleksi, geçtiğimiz cuma günü açılışı yapılarak çalışmalarına başladı.

  • 3500
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talha Spor Kompleksi kapılarını açtı

İşletmeciliğini Milli Takım Antrenörü Emrah Şahanoğlu’nun yaptığı Talha Spor Kompleksi’nin geçtiğimiz cuma günü yapılan açılış törenine; MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

"Herkes alanında uzman antrenörlerle spor yapacak"

Profesyonel bir ekiple hizmet vereceklerini belirten antrenör Emrah Şahanoğlu, "Kastamonu’muza böyle bir tesis kazandırdığımız için çok mutluyuz. 2007 yılından bu tarafa antrenörlük yapıyorum. Ana branşımız kick boks, muay thai, wushu kungfu, boks yani mücadele sporları. Biz bu branşlarda şimdiye kadar birçok başarı elde ettik. Hatta açılışımızda da bahsettik. Son 5 yılın muhasebesini yaptık sporcularımızla. Son 5 yılda 49 Türkiye şampiyonu, 54 Türkiye ikincisi, 51 Türkiye üçüncüsü çıkartmışız. Bunun yanında 1 Dünya Kupası şampiyonu, 1 Avrupa Şampiyonu, 1 Avrupa ikincisi 1 tane Avrupa üçüncüsü çıkartmışız. Balkan şampiyonlarımız yine uluslararası şampiyonlarımız var. Tabii ki önceliğimiz bizim mücadele sporlarıydı. Ama bu tesisimiz şu anlamda daha çok önem arz ediyor, burada sadece mücadele sporları değil her yaşta herkesin spor yapabileceği bir tesis oldu burası. Branşlarımız burada arttı. Yine mücadele sporlarımızın yanında fitness, crossfit, bayan bölümümüz var. Pilates, reformer, zumba her yaşta herkesin spor yapabileceği bir alan oluşturduk. Bu konuda da alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde herkes spor yapacak. Bilinçli spor yapmak önemli. Bunu da biz her yerde vurguluyoruz. Sporu ehil kişilerden öğrenmek, ehil kişilerle spor yapmak tabii ki bilinçli spor yapmak her zaman önemli. Çünkü yanlış bir hareket ileriye dönük kalıcı sakatlıklara da neden olabiliyor. O anlamda profesyonel ekibimizle Kastamonu’muzda hizmet vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Talha Spor Kompleksi kapılarını açtı

"Tesisimizde herkes ailecek spor yapabilecek"

Şahanoğlu, "Açılışımızı yaptık. Ben öncelikle davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir açılış ve yoğun bir katılım oldu. Kastamonu’muzda birçok spor salonu açtık ve sporcular yetiştirdik. Buranın ayrıyeten bir önemi var bizim için. Burada artık benim yetiştirdiğim sporcular antrenörlük yapacak. Şampiyon sporcularımız artık kendileri gibi ahlaklı şampiyon sporcular yetiştirecek. Bu konuda biz çok mutluyuz. Ayrıca Kastamonu’muzun en büyük bayan salonunu burada yaptık. Bayanlarımız bayan hocalarımızla beraber spor yapabilecekler. Bu konuda da çok talep vardı ilimizde. Bu talebi de biz karşılamış olduk. Bu konuda da mutluyuz. Ayrıca yine profesyonel antrenörlerimiz eşliğinde birebir özel eğitimler verilecek birçok branşta. Bir aile buraya geldiği zaman 3 yaşındaki çocuğunu cimnastiğe verebilecek, cimnastik kursu aldırabilecek. 5 yaşında 10 yaşında çocuklarının kick boks, muay thai, boks gibi mücadele sporlarında ilerlemesini sağlayabilecek. Aynı zamanda kendisi de sağlığı için tesisimizde fitness, crossfit, pilates bölümünden faydalanabilecek. Ailecek herkesin spor yapabileceği bir tesis. 1500 metrekare alanda birçok branşta herkesin her yaşta spor yapabileceği bu tesisi Kastamonu’muza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Herkesi spora davet ediyoruz.” diye konuştu.

Talha Spor Kompleksi kapılarını açtı