Taşköprü standı büyük ilgi gördü

İstanbul'da düzenlenen 'Memleket Günleri'nde Taşköprü standı büyük ilgi gördü.

  • 2284
Taşköprü standı büyük ilgi gördü

KAS-DER tarafından İstanbul Maltepe’de 15'ncisi düzenlenen Kastamonu Günleri etkinliği 4 gün boyunca devam eden yoğun katılımla gerçekleşti.

Çok sayıda İstanbullunun katılım sağladığı Kastamonu Günleri’nde Taşköprü Belediyesi de yerini aldı.

Taşköprü Belediyesi tarafından açılmış olan standı ziyaret eden milletvekillerine, belediye başkanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve vatandaşlara Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından, AB Coğrafi İşaret Belgeli Taşköprü Sarımsağı takdim edildi.

Fuarda açılan Taşköprü Belediyesi standını Kastamonu Valisi Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, KASDER Genel başkanı Remzi Şen ve KASDER yönetimi, Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve vatandaş ziyaret etti.

Taşköprülü esnafların da stant açtığı etkinlikte Taşköprü Pompeiopolis Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi de sergilediği ürünlerle ziyaretçilerin büyük beğenisini aldı.