'Tosya yıllarca ihmal edildi'

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili adayı Ahmet Katar, 'Yıllarca Tosya'nın ihmal edildiğini, görmezden gelindiğini biliyoruz.' dedi.

  • 887
'Tosya yıllarca ihmal edildi'

İYİ Parti Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Ahmet Katar, Tosya ile ilgili konuştu.

Katar, "Tosya, Merkez ilçeden sonra Kastamonu’nun en büyük ilçesidir. Hem nüfusu, hem sanayi ve ekonomik gelişmişlik anlamında Tosya çok farklı bir konumdadır. Yıllarca Tosya’nın ihmal edildiğini, görmezden gelindiğini biliyoruz.

Ahmet Katar olarak Tosya’nın bu görmezden gelinmesine hem bir işadamı olarak hem de KASİAD Şube Başkanı olarak birçok defa itiraz ettim. Siyasete girdiğimiz günden itibaren de bu itirazlarımızı daha güçlü bir şekilde dile getirdim.

Tosya yoluyla ilgili onlarca demecimizin yanı sıra, Tosya’nın iç kapı sektörü anlamında bir ekol olması gerektiğini, Tosya’nın bu potansiyeline sahip çıkılması gerektiği söyledim.

Şimdi İYİ Parti Kastamonu Milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Tosya ziyaretimde de söylediğim gibi ilk işimiz Tosya yolunun yapılması, bir an önce tamamlanarak Tosya’nın en acil probleminin çözülmesi olacak. Bunu başaramazsam bir daha Tosya’ya gelmem demiştim. Bu sözümün arkasındayım.

Ben Tosya’da AK Parti’ye, CHP’ye, MHP’ye, diğer siyasi partilerimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızın oyların talibim. Tosya’yı Kastamonu ile bir ve bütün yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tosya, Kastamonu’nun ayrılmaz parçasıdır. Tosyalı vatandaşlarımızın hastane için Çankırı’ya gittiğini, diğer işleri için Çankırı’ya yol yaptıklarını gördüğümde benim için acıyor.

Bugüne kadar oy verdiğiniz siyasetçiler sizin sesinizi duymamış, sizin çığlığınızı görmezden gelmiş olabilir. Ama ben size yeni bir umut sunuyorum. Tosya’ya umut vadediyorum. Tosya’ya hizmet vadediyorum. Tosya’ya heyecan vadediyorum. Tosya’ya birlik ve beraberlik vadediyorum.

Tosya’nın İYİ Parti’ye ve Ahmet Katar’a sahip çıkacağından en ufak şüphem yok."