'Türk Milleti, tüm zorluklara rağmen diri kalmayı başarmıştır'

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu 'Türk milletinin maddi ve manevi değerlerine olan bağlılığı tüm zorluklara rağmen diri kalmayı başarmıştır' dedi.

  • 1604
'Türk Milleti, tüm zorluklara rağmen diri kalmayı başarmıştır'

Başkan Vidinlioğlu; "Yüce Türk halkının gücü ve birliği tarih boyunca pek çok dönemde kahramanlıklara sahne olmuştur. Türk milletinin maddi ve manevi değerlerine olan bağlılığı tüm zorluklara rağmen diri kalmayı başarmıştır. Bir milletin maddi ve manevi değerlerinin zayıflaması demek milleti ayakta tutan temellerin yavaş yavaş erimesi demektir. Türk milleti olarak değerlerimizin zayıflamasına hiçbir zaman geçit vermeden ve milletimize olan inancımızı hiç kaybetmeden yüzyıllardır gücümüzü korumaktayız.

Türk halkı, topraklarının ve mevcudiyetinin düşman tarafından tehdit edildiği bir dönemde Millî Mücadele ruhuyla tarihe kazınacak büyük bir zafer kazanarak düşmanı saf dışı bırakmıştır. Türk milleti, güçlü bağlarına, bağımsızlığa ve bekaya olan inancını tarihin hiçbir döneminde bir an olsun kaybetmemiştir. Millî Mücadele ruhunu yıllar sonra aynı güçle dirilten Türk halkı, 15 Temmuz’da büyük bir zafere imza atmış, demokrasisini canı pahasına korumuştur. Çünkü Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'

Türk halkının birlik ve beraberlik inancını pekiştirdiği, demokrasiye olan aşkını kanıtladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıl dönümünü saygıyla anıyorum. Halkımızın sarsılmaz değerlerini ve devletine olan bağlılığını gösterdiği 15 Temmuz’da, Kastamonulu vatandaşlarımıza da göstermiş oldukları destek ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıl dönümünde Astsubay Ömer Halis Demir’i ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize en içten şükranlarımı sunuyorum.

Yüce Türk milletinin bir daha böyle hain saldırıları yaşamamasını temenni ediyorum."