TÜRKAV, eski başkanlarını unutmadı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi kurban bayramında farklı bir etkinliğe imza attı. Eski başkanlarını unutmadı.

  • 2634
TÜRKAV, eski başkanlarını unutmadı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve başlayan TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor, yönetimiyle birlikte, "Vefa, ülkücü bir erdemdir" düsturundan hareketle üye ziyaretleriyle işe başladıklarını ve bu kutlu davaya omuz veren TÜRKAV üyeleriyle buluşarak birlik beraberliklerini güçlendirdiklerini, bayramın gelmesiyle de TÜRKAV’ın kuruluş tarihi olan 1989’dan bugüne TÜRKAV Kastamonu Şubesine Başkan olarak hizmet etmiş ülküdaşlarını ziyaret ettiklerini ifade etti.

Bu kapsamda TÜRKAV’ın kurulan ilk şubesi olma özelliğini taşıyan Kastamonu Şubesi'nde bugüne kadar başkanlık yapan Nezihi Yılmaz, Muharrem Avcı, Rafet Tiryaki, Hasan Kaya, İbrahim Küçükbulut, Cevdet Yakupoğlu, Abdullah Ünal ve Hamdi Özden'in evlerinde ziyaret edildiğini, rahmetli olan Emin Hallaç'ın ise kabri başında dualarla anıldığını aktaran Çonkor; "TÜRKAV, dün olduğu gibi bugün de Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine vefa ve sadakatle hizmet ettiği gibi üyelerine ve eski başkanlarına da vefa göstermeye devam edecektir." dedi.

Ayrıca, bayramda durumu müsait olmayan başkanların daha sonra ziyaret edileceği belirtildi.