Ülkü Ocakları'nca düzenlenen yarışmalarda Kastamonu derece yaptı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin ve Hatay Dörtyol Ülkü Ocakları'nın yarışmalarında Kastamonu derece yaptı.

  • 1809
Ülkü Ocakları'nca düzenlenen yarışmalarda Kastamonu derece yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin ‘Bilgi Ocakta’ uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği bilgi yarışmasında ve Hatay Dörtyol Ülkü Ocakları’nın ‘Bir Enstrüman Bir Türkü’ yarışmalarında Kastamonu derece yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından 18 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen bilgi yarışmasında Taşköprü Ülkü Ocakları üçüncü oldu. 15 Aralık Salı günü Hatay Dörtyol Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen 25 türkünün yer aldığı ve genel merkez sanatçıları İlyas Öztürk, Alperen Kekilli ve Grup Volkan solisti Mustafa Altunkaynak’ın jüri olduğu ‘Bir Enstrüman Bir Türkü’ yarışmasında ise Bozkurt Ülkü Ocakları birinci oldu. Her iki yarışmada da dereceye giren ekiplere tablet hediye edildi.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Bilgi ocakta dedik. Sanatta ocakta. Genç kardeşlerimize elimizden gelen desteği sunmak ve onlara her konuda destek olmak adına çalışıyoruz. Ülkü Ocakları, bilim yuvası olduğu gibi sanata ve sanatçıya da değer verir. Taşköprü ve Bozkurt Ülkü Ocakları’mızı tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Ülkemizin zor günler yaşadığı bu dönemde genç kardeşlerimize desteklerimizi her alanda sürdüreceğiz” dedi.