Ülkü Ocaklarında bayram mesaisi

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı, bayramda yaptıklarını anlattı.

  • 1252
Ülkü Ocaklarında bayram mesaisi

Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit, Kurban Bayramında yaptıklarını anlattı.

Yiğit, "Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da faaliyetlerimize bayramda da devam ettik." dedi.

Bu bayram neler yaptıklarını anlatan Fatih Yiğit, "Çocuklarımızın bayram alış verişi heyecanına ortak olduk. Bizlere emanet edilen kurbanların kesilmesine vesile olduk. Bizlere emanet edilen kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İlimizde bulunan şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Ülkücünün ahde vefasından feyz alarak davamıza emeği geçmiş büyüklerimizi ziyaret ettik. Aynı ahde vefadan yola çıkarak il dışında olan veya müsait olmayan dava büyüklerimizi telefonla arayarak bayramlarını tebrik ettik dualarını aldık. Huzurevinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. İlimizin belirli noktalarında yolcularımıza güvenli seyahat bilgilendirmesi ve bayram şekeri ikram ederek, Türkmen Beyimiz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin selamları ile bayramlarını kutladık. Gelirinin tamamı asil Türk Milleti'nin evlatlarının eğitiminde, yetişmesinde kullanılmak üzere kurban derisi toplama faaliyeti gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Yiğit son olarak;

"Ülkü Ocakları olarak dün de bugün de  yarın da 'Allah’ın rızası kulların duası' şiarıyla necip Türk Milletine olan hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizlere bu noktada desteklerini esirgemeyen herkesten Allah ayrı ayrı razı olsun."