Üniversite Medya Birliği & Budamedya.com Kastamonu Üniversitesi'nde!

Üniversite Medya Birliği ile Budamedya.com 26 Aralık Cuma günü Kastamonu Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğuna konuk oluyor.

  • 1200
Üniversite Medya Birliği & Budamedya.com Kastamonu Üniversitesi'nde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Medya ve İletişim Topluluğu dönem boyuncu her hafta film gösterimleriyle öğrencilerle birlikte kültür sanat etkinlikleri düzenledi. Geçtiğimiz haftalarda Gezici Festival’i de  konuk eden Medya ve İletişim Topluluğu, ulusal basında adından sıkça söz ettirmişti. Gezici Festival’i ilk defa Kastamonu’da ağırlamaktan mutluluk duyan topluluğa Üniversite Medya Birliği her zaman destek veriyor. 03 Kasım 2014 tarihinde Üniversite Medya Birliği’ne katılan Medya ve İletişim Topluluğu, güz dönemi bitmeden Üniversite Medya Birliğini ve Budamedya.com’u misafir ediyor.

‘’İnternetin günümüze hangi değişimleri içerdiğini, Sosyal ağların nasıl çalıştığın ve sosyal medyada manipülasyon mümkün mü’’ sorularının cevap bulacağı Dijital Medya Eğitimi’ne Budamedya.com kurucusu  Ş.Çınar Özenç katılacak. Eğitimde ayrıca katılımcı öğrencilere ücretsiz sertifika verilecek.

Üniversite Medya Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Şeniz’in de katılacağı Dijital Medya Eğitimi  26 Aralık Cuma günü saat:10.30’da  Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonu’nda!