Vali Günaydın, şehit ailesini ziyaret etti

Vali Şehmus Günaydın, şehit Osman Mithat Akbaş'ın evine ziyarette bulundu.

  • 741
Vali Günaydın, şehit ailesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz - Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında Kastamonu’da 5 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar verileceğini ifade etti.

Vali Şehmus Günaydın, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun ve Halk Bankası Müdürü Fatih Uzan ile birlikte şehit Osman Mithat Akbaş’ın evine ziyarette bulundu.

Vali Günaydın, şehit Osman Mithat Akbaş’ın çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye etti.

Burada aile ile bir süre sohbet eden, kendilerinden istek ve beklentilerini soran Vali Günaydın, devletin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman şehit yakınlarının yanında olacağını söyledi.

Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin emaneti bizlere emanettir. Gazilerimizin her zaman yanındayız, şehit yakınlarımızın her zaman yanındayız. Onların her türlü sorun ve sıkıntısının giderilmesi konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." dedi.

Ziyaretlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, "Proje kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda şehit çocuklarından 0-16 yaş arasındakilere tablet bilgisayar, 17-22 yaş arasındakilere ise diz üstü bilgisayar hediye edilmektedir. Bizde bu amaçla ilimizde şehit oğlu Anıl Mithat Akbaş’a dizüstü bilgisayarını teslim etmek üzere buradayız." ifadelerini kullandı.