Vali Mesut Yıldırım, Araç'ı ziyaret etti

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, ilçe değerlendirme toplantıları kapsamında Araç ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

  • 1019
Vali Mesut Yıldırım, Araç'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araç ilçesini ziyaret eden Vali Mesut Yıldırım, Araç Kaymakamı Vekili Ekrem Çeçen ve Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu’ndan ilçenin genel durumu, devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında katılımcılarla birlikte brifing aldı.

Vali Yıldırım, Araç’ın ekonomik veriler ve geçim kaynakları itibariyle adeta Kastamonu’nun bir minyatürü gibi olduğuna ifade etti.

Vali Yıldırım, “İlçemizin planlan yatırımlar ve projelerle inşallah hepimiz için çok çok daha yaşanabilecek bir kent olacağı aşikar. Belediye Başkanımızın ön görülü yaklaşımlarını takdire ve kayda değer olarak görüyorum. Geçen yıl açılan Meslek Yüksekokulumuz 1175 öğrencisiyle ekonomik ve sosyal hayatı da olumlu yönde etkilemeye devam edecektir” dedi.

İlçe halkı ve köy muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle birlikte ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ilk kez bir Valinin ilçelerine gelmiş olmasından duydukları memnuniyet ve teşekkürlerini ilettiler.

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ise, ilçede yapımı devam eden yatırımlar ve projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Muhtarların sorunlarını da dinleyen Vali Yıldırım, sorunları not aldırarak çözümleri için gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.