Yalçın'dan Baltacı ve Babaş'a sert çıkış

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Yalçın, 'Babaş, maval okuyor milletin sesini duymuyor. Baltacı, kirli ilişkilerini milletimize verdikleri söze tercih ediyor.' dedi.

  • 869
Yalçın'dan Baltacı ve Babaş'a sert çıkış

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, Kuzeykent Pazaryerindeki esnaflarla buluşup hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Yalçın, "Hemşehrilerilerimizin çarşı-pazar alışverişlerinde iktidarın zalimce politikalarıyla ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığının farkındayız." dedi.

"Maskeli Hasan Baltacı da öğrenecek"

Yalçın, "Dünya'da çalıştıkça fakirleşen tek ülkeyiz. Biber 110 TL, domates 60 TL, patates 30 TL, tere 35 TL, 1 adet lahana 250 TL, kıvırcık 40 TL olmuş. Babaş, maval okuyor milletin sesini duymuyor. Eti, balığı hiç saymıyorum daha. Kiralık adamlarla gülücük vermekle olmuyor bu işler. Küreselcilerin tetikçisi AKP'nin kölelik düzeniyle insanımız nefes bile alamaz hale getirildi. Buna rağmen defolu adaylarıyla utanmadan milletimizin karşısına çıkabiliyorlar. AKP'nin zalim düzenini milletimizin ferasetiyle ve desteğiyle 31 Mart akşamı Kastamonu'da da değiştireceğiz. AKP'nin milletimizi kandırmasına müsaade etmeyeceğiz. Fakirliğin milletimizin kaderi olmadığını AKP'nin defolu adayı da öğrenecek. Kirli ilişkilerini milletimize verdikleri söze tercih eden maskeli Hasan Baltacı da öğrenecek. Daha 8 ay önce yapılan seçimde milletvekili olmak için herkesi kullanacaksın, milletin oyunu almak için hepimizi kandıracaksın, sonra da başkan olacağım diye kendi menfaatin için Kastamonu'nun meclisteki sesini kısacaksın." diye konuştu.

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın şöyle devam etti:

"Bu şehirde mutlu, huzurlu insanca yaşamak istiyoruz. Sosyal ve Adil Belediyecilik anlayışını şehrimize hakim kılarak, vatandaşlarımızın refah içinde yaşayabileceği hakça bir düzen oluşturma konusunda kararlıyız. Projelerimiz ve kent vizyonumuzla biz hazırız. Herşey Kastamonu için."