Yapıcıoğlu, güven tazeledi

Kastamonu Muhtarlar Derneği'nin genel kurulunda mevcut başkan Muammer Yapıcıoğlu, güven tazeledi.

  • 964
Yapıcıoğlu, güven tazeledi

Kastamonu Muhtarlar Derneği 3’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Şerife Bacı Öğretmenevi Salonu’nda yapıldı.

Seçime tek aday olarak giren Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu tekrar seçilerek güven tazeledi.

Divan Başkanlığını Ahmet Şirin, Katip üyeliklerini Engin Kethüdaoğlu ve Sezgin Durmuş’un yaptığı genel kurula, Vali Meftun Dallı, AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Akif Güzel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonu Muhtarlar Derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda Sevil Ortaoruç tarafından okunan yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Kastamonu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yapıcıoğlu’nun yönetim kurulu asil üyeliğine, Hüseyin Karabacakoğlu, Nadir Bağçacıoğlu, Şükrü Maden, Seyfettin Türkmenoğlu, Muzaffer Kabul, Seda Böcüoğlu, Hasan Kalenderoğlu, Mehmet Uzunoğlu, Atilla Yamakoğlu, İsmail Kedioğlu, Muhittin Reçberoğlu, Ahmet Yiyit, Nihat Akmanoğlu ve Mustafa Tüfekcioğlu seçildi.

Denetim kurulu asil üyeliğine, Halil İbrahim Arıcı, Muhsin Yaşar, Yaşar Bayraktaoğlu ve üst kurul delegeliğine de, Muammer Yapıcıoğlu, Hüseyin Karabacakoğlu, Nadir Bağçacıoğlu, Şükrü Maden ve Seyfettin Türkmenoğlu seçildi.

Genel Kurulda konuşan Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, "2015 yılında kurulan Kastamonu Muhtarlar Derneği kemikleşerek, güçlenerek bugünlere sizlerin desteğiyle geldi. Yaptığımız işler kutsal. Kastamonu muhtarlık tarihinde de ilklerin şehri. Osmanlı döneminden bu tarafa muhtarlığın 199'uncu yılındayız. Kastamonu’da muhtar olarak görev yapmak bu şerefe layık olmak herkese de nasip olmuyor." dedi.

Vali Meftun Dallı, "Öncelikle genel kurulunuzun hayırlı olmasını, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Seçilen bütün muhtarlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah muhtarlarımız şimdiye kadar olduğu gibi bu dönemde de sevgili hemşehrilerimizle devlet arasında, devletle sevgili hemşehrilerimiz arasında çok güzel köprü vazifesi görmeye devam edecekler." diye konuştu.