Çalıştığı Radyonun 10 Yıl Sonra Patronu Oldu

Kastamonu'da 10 yıl önce ilk işe başladığı radyoda tecrübe kazandıktan sonra başka bir radyo satın alan Beyhan Kendirci, ilk işe başladığı radyonun da işletmeciliğini aldı.

  • 623
Çalıştığı Radyonun 10 Yıl Sonra Patronu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇALIŞTIĞI RADYONUN 10 YIL SONRA PATRONU OLDU 

(İHA) - Kastamonu’da 10 yıl önce ilk işe başladığı radyoda tecrübe kazandıktan sonra başka bir radyo satın alan Beyhan Kendirci, ilk işe başladığı radyonun da işletmeciliğini aldı. 

Yaklaşık 10 yıl önce Radyo 37’de ilk işe başlayan Beyhan Kendirci, 2 yıl çalıştıktan sonra iş hayatına atılarak kendi radyosunu kurdu. 8 yıldır Kastamonu’da şeffaf bir radyoculuk örneği gösteren Radyo Birinci’nin sahibi Beyhan Kendirci, Radyo 37’nin de işletmeciliğini aldığını belirterek Kastamonu’da bulunan 3 radyodan iki tanesinin şuan kendisinin olduğunu söyledi.

Radyo 37’nin 95.2’den arabesk ve oyun havası şeklinde yayın yapacağını açıklayan Kendirci, Radyo Birinci’nin ise 99.50’den pop şeklinde yayıp yapmaya planladıklarını belirterek, “Ayrıca yaptığımız programlara aldığımız konuklarda her iki radyomuz ortak yayın yapacaklar. Bu ortak yayın ile çok daha fazla insana ulaşmayı hedefliyoruz. Radyo 37’nin vericileri Radyo Birinci’nin vericilerinden çok daha fazla uzak mesafeye ulaşıyor. Yapacağımız yayınlarda bazı ilçelerimize de ulaşacağız. Tepenin arkasında kalmayan bütün ilçeler, radyomuzu belirtilen frekanstan dinleyebilecekler” dedi.
Kastamonu’da şuanda 3 tane radyonun bulunduğunu açıklayan Kendirci, bunlardan iki tanesinin kendilerinin olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca Kendirci,
Öte yandan Kendirci, Radyo 37’nin 95.2’den, Radyo Birinci’nin ise 99.50’den yayın yapacağını kaydetti.