Yelis Kafes Filmini Değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kastamonu Milletvekili Ahmet Yelis, diğer milletvekili adayları ve Alperen'ler Kafes filmini izledi.

  • 368
Yelis Kafes Filmini Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAFES FİLMİNİ İZLEYEN AHMET YELİS: FİLMİN MESAJI TAM DA BUGÜNLER İÇİN GEREKLİ

Kafes filmini Büyük Birlik Partisi’nin diğer milletvekili adaylarıyla ve Alperen’ler le izleyen Ahmet Yelis, değerlendirmede bulundu.

Yelis; "Tüm sanatçı arkadaşların rollerini yaşayarak oynadıklarını gördüm. Çok başarılı buldum. Filmin hikayesini kaleme alan dostum sn. Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu’nu tebrik ederim. Genç, yaşlı tüm sinemaseverleri bu filmi izlemeye davet ediyorum. Filmin mesajı tamda bugünler için gerekli. Terör eylemlerinin sonuçlarının ne denli vahim olduğu, toplumda ve ailelerde meydana getirdiği travmalar çok güzel işlenmiş. Ayrıca terör ortamının art niyetli kışkırtıcılar tarafından ne denli kullanılmaya müsait olduğuna vurgu yapılmış. Terör kim tarafından ve  kim’e yapılırsa yapılsın insanlık suçu olduğu ortaya konulmaktadır. Ayrıca işkencenin bir insanlık suçu olduğu çok çarpıcı bir şekilde işlenmiş. İşkenceciler bu dünya da hesap vermekten kurtulsa da Ahirette mutlaka hesap vereceklerdir. Fani olan bu dünyada yapılan her türlü zulmü yapan zalimler; sonsuz olan ahiret hayatında, sonsuzluğun sahibi Cenabı Allah tarafından Mahkemeyi kübra da yargılanacaktır" dedi.

Ahmet Yelis, KAFES filminin izlenmesini tavsiye ederek konuşmasını sonlandırdı.