Yeniden Refah'ta adaylar tanıtıldı

Yeniden Refah Partisi Kastamonu il ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım programı düzenlendi.

  • 747
Yeniden Refah'ta adaylar tanıtıldı

Siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, bugün il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.

Yerel seçimlere iddialı giren Yeniden Refah Partisi, Merkez Öğretmenevinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında; Kastamonu Belediye Başkan adayı Metin Topaloğlu ile İlçe Belediye Başkan adayları, il ve ilçelerin Genel Meclis Üye adayları, Belediye Meclis üye adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Merkez Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata, İl Başkanı İbrahim Demir, teşkilat mensupları, halkımız ve basın mensupları katıldı.

Yeniden Refah'ta adaylar tanıtıldı

Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Bölge Başkanı Nuri Özata, Necmettin Erbakan’ın siyaset hayatına getirdiği ahlak, saygı ve ahde vefadan, ülkemizin gelişmesine katkılarından örnekler verdi.

İl Başkanı İbrahim Demir, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Merhum Erbakan’dan kalan siyasi mirasa sahip çıkarak günümüzde en çok özlenen ahlaklı, milli görüşcü belediyeciliğin zamanı geldiğinden bahsetti.

Kastamonu Belediye Başkan adayı Metin Topaloğlu, halkın kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini, değişim istediklerini belirterek, “Özümüzde gayret var, şehrimize, halkımıza hizmet etmek önce ahlak ve çalışkanlık diyerek yola çıktık.” dedi.

“Halkımızın ahlaklı belediyecilikle buluşmasına 27 gün kaldı” diyen Topaloğlu, seçim sonrası ekibi ve belediye personeliyle süratle tüm sorunları çözmeye gayret ederek, yarım kalan işleri tamamlayacaklarını, projeleriyle şehrin imarından, istihdama, ticaretin geliştirilmesine, sosyal kültürel alanlara kadar bir çok hususta hizmet için en fazla çalışan olacaklarını açıkladı.

Yeniden Refah'ta adaylar tanıtıldı

Ahlaklı, temiz belediyecilik temasını öne çıkararak, merkez ve 19 ilçede seçime girecek olan Yeniden Refah Partisi'nin açıkladığı aday şu şekilde sıralandı:

Kastamonu - Metin Topaloğlu

Abana - Erdem Özmen

Ağlı - Eray Sezer

Araç - Aziz Maden

Azdavay - Hakkı Eraslan

Bozkurt - Mustaya Öney

Çatalzeytin - Efe Baran Yüksek

Cide - Ayşe Akbıyık

Daday - Ercan Demir

Devrekani - Mesut Açar

Doğanyurt - Beyazıt Sarul

Hanönü - Hüseyin Çoban

İhsangazi - Evren Ülker

İnebolu - Burhan Karamaden

Küre - Mustafa Çağır

Pınarbaşı - Mustafa Dönmez

Şenpazar - Barış Sarul

Seydiler - Kenan Demir

Taşköprü - Mehmet Ali Topçu

Tosya - İbrahim Demir