Yenidünya'ya Halktan ve Esnaflardan Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya yoğun hafta sonu programında Seydiler, Daday ve Kuzeykent Pazarı'nı ziyaret etti.

  • 714
Yenidünya'ya Halktan ve Esnaflardan Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren Prof. Dr. Yenidünya bir yandan da vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP’nin politikaları ile ilgili bilgi verdi.

Hafta sonu Seydiler ve Daday’ı ziyaret eden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, esnafları tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu’yu karşı karış dolaşan Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, gezilerini halkın içerisine girerek sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda, her kesimi kucaklayacağının sinyallerini şimdiden veren Prof. Dr. Yenidünya hafta sonunda hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk önce ziyaret ettiği Daday’da ve Seydiler’de halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Kastamonu’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, görev nasip olduğunda Kastamonu’ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu kaydetti.

Yoğun bir tempo içerisinde olduklarını ifade eden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya: “Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül  bırakmayacağız ve tüm vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kastamonu şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bize gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Kastamonu için, sorunlarıyla değil huzur, refah ve kalkınmışlığıyla bilinen bir Kastamonu için bu yola çıktık. Hep birlikte, tüm Kastamonulu hemşerilerimizle birlikte 7 Haziran’da bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

İlçe ziyaretlerinin ardından Kuzeykent Kapalı Pazar Yeri esnaflarını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Tüm pazarı gezerek esnafla vatandaşla tek tek tokalaşan Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, esnaf ve pazar için gelen vatandaşlar ise bir adayı karşılarında görmenin memnuniyetini yaşadı.

Pazar esnafıyla birlikte vatandaşların da sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Yenidünya Kastamonu için uygulamayı düşündüğü projelerini anlattı.  Türkiye’nin gerçek nabzının sokaklarda, pazarlarda attığını vurgulayan Prof. Yenidünya: “ Esnaf da alışverişe gelen vatandaş da ekonomiden şikâyetçi bulunuyor. Ekonomideki sıkışıklık herkesin belini bükmüş durumda. Biz bu yola halka hizmet için çıktık. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinliyoruz. Halkın bize vereceği destek ile Kastamonu’nun tüm sorunlarına çözüm olacağız. Biz kendimiz için değil vatandaşımız için aday olduk. Kastamonu’da tokalaşmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. 7 Haziran’a kadar çalışıp, halkımız için sunduğumuz projelerimizi anlatacağız. Şuana kadar gördüğüm tabloda herkes bu düzenden bir sebepten ötürü şikâyetçi. Biz herkesi mutlu eden çözümler ile halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’ya ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Gençlik Kolları Eski Başkanı Cumhur Genç ve partililer eşlik etti.

Kazım BOLAT