Yüksel Aydın'dan 'sürpriz' ziyaretler

MHP'li Yüksel Aydın, AK Parti Kastamonu Merkez İlçe ve Kadın Kolları il yönetimlerini ziyaret etti.

  • 1993
Yüksel Aydın'dan 'sürpriz' ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Yüksel Aydın, AK Parti Kastamonu Merkez İlçe ve Kadın Kolları il yönetimlerini ziyaret etti.

Nasrullah Gazetesi'nin haberine göre, Yaptığı ziyarette ittifakın ruhundan söz eden Aydın; “2023 seçimlerinde birlikte kazanacağız. Biz artık bir aile olduk ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için aynı yolu yürüyoruz. Artık küçük detaylarda boğulmak değil, tek vücut olup bu zillet ittifakını sandığa gömmek zamanı” dedi.

Yüksel Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Eleştireceğiz ama tüm eleştirilerimiz ailemizin içinde olacak. Biz gittiğimiz her yerde sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakı için oy istiyoruz, istemeye de devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız nasıl omuz omuza yürüyor ve yedi düvele karşı bir oluyorsa, bize düşen de yukarıda olan birlikteliği tabana yansıtmak ve yaşatmak olmalıdır.”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güzel ise, MHP MYK üyesi Yüksel Aydın’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederken: “Sayın Başkanın atmış olduğu bu adım bizi de çok memnun etti. Yolumuz, davamız bir, hedefimiz Kızıl Elma ve bu yolu Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yürümek Müslüman Türk milleti için çok önemlidir. Biz ittifaka sonuna kadar bağlıyız ve yaşadığımız birliktelik artık kardeşlik hukuku olmuştur. 2023 bizim zaferimiz, muhalefetin ise hezimeti olacak ve bunu birlikte başaracağız” dedi.