Ziynet Sali ve Anadolu Ateşi, Kastamonulularla buluşuyor

Kastamonu Entegre, 50. yılını kurulduğu kentte görkemli bir buluşmayla kutluyor.

  • 5308
Ziynet Sali ve Anadolu Ateşi, Kastamonulularla buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu ilinde faaliyete geçirdiği ilk tesisin ardından bugün, ağaç bazlı panel sektörünün global bir markası haline gelen Kastamonu Entegre, kuruluşunun 50. yıl dönümünü 3 - 4 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek özel etkinliklerle kutluyor. Bugün altı ülkede altı bini aşkın çalışanı ile uluslararası başarılara imza atan şirket, başarılarla dolu bu yolculuğu, tüm kent halkını bir araya getirecek “Kastamonu 50. Yıl Buluşması” etkinlikleriyle kutlayacak.

Hayat Holding’in uluslararası ölçekte faaliyet gösteren iki büyük grubundan biri olan Kastamonu Entegre kuruluşunun 50. yılını kutluyor. Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız ve Kastamonu Fabrika Direktörü Enüs Koç’un ev sahipliğinde, protokolün katılımıyla gerçekleşecek kutlama etkinlikleri iki gün sürecek.

“Kastamonu 50. Yıl Buluşması” etkinliklerini bundan 50 yıl önce ilk tesislerin kurulduğu Kastamonu kentinde gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kastamonu Fabrika Direktörü Enüs Koç, şenliği tüm Kastamonululara armağan ettiklerini belirterek kent halkını iki gün sürecek bu coşkulu kutlamaya ortak olmaya çağırdı:

“1971 yılında, memleketimizin en güzide kentleri arasında yer alan Kastamonu’da bir fabrika ile atılan bu ilk adımlar bugün, sınırları en büyük Türk yatırımcısı olarak tarihe geçtiğimiz İtalya’ya kadar uzanan başarılı bir yolculuğa dönüştü. 50. yılımızda, iki gün boyunca bir şenliğe dönüşen ve tüm kent halkıyla buluşmayı hedeflediğimiz kutlama etkinliklerini, bizim için en anlamlı yerde gerçekleştirmek en büyük arzumuzdu. Tüm kent halkını bu mutluluğumuza ortak olmaya davet ediyoruz”

Ziynet Sali ve Anadolu Ateşi, Kastamonu halkı ile buluşuyor

Kastamonu Entegre 50. Yıl Buluşması 3 Eylül Salı günü, Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız’ın açılış konuşması ile başlayacak. Ardından firma bünyesinde uzun yıllar hizmet etmiş çalışanlara kıdem teşvik plaketleri takdim edilecek. Tapu töreninde ise Kastamonu’daki tesislerin hayata geçirdiği konut projesi kapsamında 50 çalışana tapuları teslim edilecek. Öğle arasının ardından, Kastamonu Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek panelde, sektör profesyonelleri ve akademisyenler ormancılık sektörünü mercek altına alarak sürdürülebilir ormancılık politikaları, yeşil binalarda odun esaslı levha kullanımı, üniversiteler ve sektör işbirlikleri gibi güncel konuları tartışacaklar. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in de konuşmacılar arasında yer aldığı panele; Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci ve değerli akademisyenler katkıda bulunacak. Program, Kastamonu Entegre Tiyatro ve Müzik Grubu’nun gösterisi ile sona erecek.

Etkinliğin ikinci gününde, Kastamonu Yonga Levha Tesisi ile Kastamonu MDF Tesisi arasında bisiklet yarışı düzenlenecek. “Kastamonu 50. Yıl Buluşması” etkinlikleri, Bisiklet Yarışı Ödül Töreni’nin ardından saat 20.00’de Gazi Stadyumu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek dans gösterisi ve konserle devam edecek. Anadolu Ateşi’nin ilhamını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan gösterisi ve ünlü sanatçı Ziynet Sali’nin sevilen parçalarını seslendireceği konsere tüm Kastamonu halkı davetlidir.