3 yıldır çocuklarını arıyor

Taşköprü'de ikamet eden bir kişi, üç yıl önce evi terk eden ve yanında iki çocuğunu da götüren ailesini arıyor.

  • 2405
3 yıldır çocuklarını arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Urgancı Köyünde ikamet eden Mehmet Özsoy (30) 2011 yılında internetten tanışarak evlendi. Eşi 2015 yılında internetten tanıştığı birisiyle çocuklarını da alıp kaçtı.

2015 yılından beri çocuklarından hiçbir haber alamayan Mehmet Özsoy, çocuklarına üç yıldır hasret kaldığını ve üç yıldır devam eden boşanma davalarına da eşinin katılmadığını söyledi.

Eşi Emine Özsoy (25) ile 2011 yılında internet üzerinden tanışarak evlendiklerini söyleyen Mehmet Özsoy; “2011 yılından 2015 yılına kadar evli kaldık ve bu zaman zarfında iki çocuğumuz oldu. 2015 yılında eşim, internetten tanıştığı birisiyle iki çocuğumu da alarak kaçıp gitti. 2015 yılından beri ben çocuklarımın yüzünü görmedim. Bunu ben mahkemeye sundum, şu anda boşanma davamız devam ediyor. Mahkeme eşimin nerede olduğunu bulamadı, boşanma davalarının hiçbirine de katılmadı. Çocuklarımı ben biran önce görmek istiyorum” dedi.

Çocuklarını üç yıldır çok özlediğini ve yüzlerini görmek istediğini belirten Mehmet Özsoy; “Çocuklarımı özledim, bir babanın çocuklarına olan özlemini gidermek için ben adli mercilere, savcısına, hakimine bütün başvurulması gereken yerlere başvurdum. Ama bu girişimlerimin hiçbirinden sonuç alamadım. Ben, bir an önce çocuklarımın yüzünü görmek istiyorum” diye konuştu.

Eşinin şu anda Ankara’da olduğunu düşündüğünü ifade eden Mehmet Özsoy; “Eşimin şu anda Ankara’da olduğunu düşünüyorum, ama Ankara’nın neresinde olduğunu bilemiyorum. Adresi falan yok. Çocuklarımınkini de bilmiyorum. Bunun için adliyeye, polise, savcılığa bütün her yere başvurdum ama bir çözüm bulamadım” şeklinde konuştu.

Çocuklarının hayatta olup olmadığını daha bilmediğini sözlerine ekleyen Mehmet Özsoy; “Çocuklarımın hayatta olup olmadığını dahi bilmiyorum. Çocuklarım yaşıyor mu, nereye verildi, kiminle kalıyor, açlar mı, toklar mı hiçbir şey bilmiyorum. 2015 yılından beri çocuklarımdan haber alamıyorum. Şu anda çocuklarımın birisi 5 yaşına, diğeri de 3 yaşına girdi. Birisinin ismi Burak Eren Özsoy, diğerinin ismi de Nisanur Özsoy” dedi.