8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ilçede görev yapan tüm emekçi kadınlara karanfil dağıttı.

  • 3729
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediye hizmet binasında görev yapan kadın personellere ve Seydiler ilçesinde görev yapan tüm emekçi kadınlara karanfil dağıttı.

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediye hizmet binasında görev yapan kadın personelin ve ilçede çeşitli iş dallarında görev yapan kadınların gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Seydiler Belediye Başkanı Erdoğan, kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna inandığını belirterek, "Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Geleceğin mimarı olarak gördüğümüz kadınlarımız aynı zamanda kaliteli bir gençliğin oluşmasında önemli yer teşkil edicidirler. Bizler gün gelecek bu görevleri ve makamları onların şekillendirdiği çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar onurlu, karakterli bir duruş sergiler ise o kadar onurlu, karakterli bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz.

Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimiz başta olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.