AK Gençlik ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu, seçildiği günden bu tarafa kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

  • 2859
AK Gençlik ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Şubat Cuma günü yapılan kongreyle AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı seçilen İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu, seçildiği günden bu tarafa kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Tebrik için ziyarete gelen kişi veya kuruluşlara iade-i ziyaret gerçekleştiren Sayıkoğlu, yanı sıra ‘Birlik beraberlik için çalınmadık kapı bırakmama’ düşüncesiyle ziyaretlere ara vermiyor.

Sayıkoğlu ve beraberindeki heyet, cuma günü Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nu, Türk Hava Kurumu Müdürü Tahir Altıkulaç’ı ziyaret etti. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sayıkoğlu, her iki kurumda da AK Gençlik faaliyetlerinden ve Milli gençlik ruhunu Kastamonu’da perçinleyeceklerinden bahsetti.

Heyet, ziyaretleri kapsamında daha sonrasında Kuzeykent’te bulunan Gençlik Merkezi’ne geçti. Sayıkoğlu Gençlik Merkezi’yle ilgili olarak; “İçerisinde memleketimizin gençlerinin faydalanabileceği müzik, resim, yabancı dil kursu, drama kursu, okçuluk kursları bulunan binada, gençlerimizin değerli vakitlerini boşa harcamayacakları, bilgilerine bilgi katabilecekleri, yeteneklerini açığa çıkarabilecekleri yeni nesil tam donanımlı kompleks… 10-29 yaş arası kardeşlerimizin faydalanabileceği merkezi, tüm Kastamonulu kardeşlerimiz ziyaret etmeli” dedi.

Ardından Milli Taekwondo Antrenörü Numan Haçat’ın sahibi olduğu Taekwondo Akademi kursuna ziyaret gerçekleştiren Sayıkoğlu, 59 kiloda Dünya Şampiyonluğu yaşayan Zehra Begüm Kavukcuoğlu’nu tebrik ederek başarılarının daim olmasını diledi. Ziyaret Taekwondo Akademi sporcularına ikram edilen baklava ile son buldu.

Kastamonu’nun AK Gençlik’le hava yakaladığını belirten Sayıkoğlu; “Bizler Milli gençleriz. Kardeşlerimizin dertleriyle dertlenir, sevinçleriyle mutlu oluruz. Bu noktada Kastamonu, AK Gençlik’in hızını hissedecektir. Mart ayı bizler için çok yoğun ve dolu geçecek. Kurum ziyaretlerimizin yanı sıra 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu resim yarışmamız bu ay yapacağımız faaliyetlerden bir tanesi. Çalışmaktan yorulmayacağız, koşmaktan yorulmayacağız, hedefimiz var hedeflerimiz var” ifadelerini kullandı.