AK Parti'de istişare toplantıları sürüyor

AK Parti İl Kadın Kolları, ilçe kadın kolları başkanlarının katılımları ile istişare ve koordinasyon toplantısı düzenledi.

  • 1556
AK Parti'de istişare toplantıları sürüyor

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serap Ekmekci'nin başkanlığında gün boyu süren toplantıya Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Genel Merkez Kadın Kolları İl Koordinatörü Hacer Çakır katıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serap Ekmekci yaptığı açıklamada "Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Genel Merkez Kadın Kolları İl Koordinatörümüz ve ilçe kadın kolları başkanlarımızın katılımları ile seçim öncesi hazırlıklarımızı gözden geçirdiğimiz verimli bir istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik." dedi.

"20 ilçemizdeki seçime yönelik tüm çalışma planımızı gözden geçirdik" diyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ekmekci, "Genel Merkez Kadın Kolları İl Koordinatorümüz Sayın Hacer Çakır 5 gün boyunca ilimizdeki çalışmalara katılacak. Gerek seçim gerekse ilimizin kalkınmasına yönelik projelerimizi birlikte gözden geçireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Çalışma toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür eden Ekmekci, "Elbirliği içinde başarılı bir seçim dönemini geride bırakacağımızdan ve hedeflerimize ulaşacağımızdan şüphemiz yok." şeklinde konuştu.

AK Parti'de istişare toplantıları sürüyor