AK Parti'den Azerbaycan'a mektup

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, 'Can Azerbaycan'a Bir Mektubum Var' kampanyasına il ve ilçe teşkilatlarıyla destek verdi.

  • 3134
AK Parti'den Azerbaycan'a mektup
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi tarafından başlatılan Can Azerbaycan'a Bir Mektubum Var kampanyasına il ve ilçe teşkilatlarıyla destek verdi.

AK Parti Kastamonu il ve ilçe ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının yazdığı mektuplar Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği aracılığıyla Karabağ Harekatına katılan askerlere ulaştırılacak.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Kardeş Azerbaycanımızın 44 gün süren ve zaferle neticelenen Karabağ harekatına katılan Azerbaycan askerlerimize moral olmak, Türkiye olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millet olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek gayesiyle düzenlenen mektup kampanyasına iştirak etmek bizleri mutlu etti. Teşkilatlarımızın da büyük bir heyecanla ilgi gösterdiği kampanya için yazdığımız mektupları Azerbaycan'daki kardeşlerimize ulaştırmak için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanımız Sayın Berat Satıoğlu'na teslim ettik. İki devlet tek millet şiarıyla Azerbaycanımızın sevincine de kederine de ortağız. Neticesinde zaferin nasip olduğu bu harekatta şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bu anlamlı projeye katılan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Azerbaycan  kardeşlerimize Şehitler Diyarı Kastamonumuzdan selamlarımızı gönderiyoruz. 'Tek Yürekte İki Can: Türkiye Azerbaycan' diyerek birliğimizi beraberliğimizi her daim diri tutmaya devam edeceğiz. Böyle güzel bir projeye ev sahipliği yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesine teşekkür ediyorum." dedi.