Ak Parti'de Yerel Yönetim Buluşmaları Toplantısı Taşköprü'de yapıldı

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'Yerel Yönetim Buluşmaları' Toplantısı Taşköprü ilçesinde yapıldı. 

  • 471
Ak Parti'de Yerel Yönetim Buluşmaları Toplantısı Taşköprü'de yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Yerel Yönetim Buluşmaları” toplantısına  Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Murat Demir, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Osman Karabelioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları, STK temsilcileri,  köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını Ak  Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol yaptı. Daha sonra konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, göreve geldiği günden bu tarafa ilçede  yaptığı çalışmalar hakkın da konuşma yaptı. Toplantıda Taşköprü ilçemize yapılan çalışmalar ile ilgili video izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Demir: “Şeker Fabrikasının bacası tütecek”

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir’de Taşköprü için en önemli hususların başında Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçecek olması ve Taşköprü’de doğalgazın yanmasıydı. Belediye başkanımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Sorulan soru üzerine ise Demir, “Şeker Fabrikası’nın bacası tütecek merak etmeyin. 100 milyon paradan bahsediyoruz. Bir sanayici çalıştırmayacağı bir yer için 5 yıllığına bu parayı riske atmaz. Gerekli modernizasyonu yaparak üretir. Satılmazsa da aynı şekilde devam edecek” dedi.

Çelik: “Ülkemiz Dünyanın 17. Büyük Ekonomisine gelmiş bir Türkiye”

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise “Ülkemizin tüm illerinde Taşköprü’de ve diğer ilçelerimizde güzel hizmetler oluyor ve bu kervan durmaksızın devam ediyor. 15 yılda Türkiye 4 kat büyümüş bir Türkiye. Dünyanın 17. büyük ekonomisine gelmiş bir Türkiye. Ülkemizin bu hızlı yükselişini engellemeye çalışıyorlar. Türkiye artık bulunduğu bölgede ve dünyada gelişmelere yön veren bir ülke. Cumhurbaşkanımız bir taraftan kendi insanını daha refah bir şekilde yaşatmaya çalışırken dünyada da haksızlığa karşı durup mazlumun yanında olan bir politika ile ülkemizi dünyada söz sahibi yaptı. 3.5 milyon Suriyeliye, Iraklıya gönlümüzü açtık. Dediler ki bu Türkiye’yi küçültür tam aksine ülkemiz büyümeye devam etti. Türkiye milli gelirine oranla yardım yapan birinci ülke. Türkiye artık dünyada öncü bir ülke. Taşköprü’de yatırımlar büyük bir hızla devam edecek. Bu yatırımlar birlik beraberlik istişare ruhumuza dayanıyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve bakanlarımız Taşköprü’yü iyi biliyorlar. Kastamonu Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak çok güzel adımlar atma yolunda da ilerliyor” şeklinde konuştu.

Ünlü: “Ülkemiz her alanda güçlenmeye devam ediyor

Toplantıda konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü; “Ülkemiz her alanda güçlenmeye devam ediyor. Belediye başkanımıza ilçe başkanımıza ve parti üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Köydesle bir çok köyümüzün sıkıntısı gidermeye çalışacağız. Bugün verdiğimiz mücadele ülkemiz için çok önemli Afrin’de ve o bölgede verdiğimiz mücadele çok önemli. Biz hiçbir köyü birbirinden ayırmıyoruz. Taşköprülü Sarımsak üreticileri olarak Çin sarımsağını ilçemize sokmayalım. Taşköprü sarımsağı ilimiz ve ilçemiz için çok önemli Taşköprü sarımsağının tohumunu bozmayalım. Ayrıca Pompeiopolis kazıları hızla devam ediyor. Pompeiopolis ile Taşköprü’nün turizmden daha fazla pay alacağına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar, Taşköprü ilçesinde ve köylerinde ihtiyaç duyulan yol, su, kanalizasyon, gibi konular hakkında istek ve taleplerini dile getirdiler.

Hamza Sefa YILMAZ