Ak Partili Gülşen Muhtarları Dinledi

AK Parti Kastamonu milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

  • 520
Ak Partili Gülşen Muhtarları Dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Bozkurt ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Milletvekili Gülşen burada ilçe başkanı Mehmet Balta’dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçe başkanı Balta, “Her üç ayda bir Kastamonu milletvekillerimizi ilçemize davet edip sorunlarımızı bire bir onlara aktaracağız bu toplantımızın ilkini bugün gerçekleştirdik. Bundan sonra her üç ayda bir milletvekillerimize sorunlarımızı anlatmaya devam edeceğiz” dedi. İlçe başkanlığında partililere seslenen Gülşen, “7 Haziran seçim sonuçlarına göre partimiz tek başına iktidar olamadı. Genel Başkanımız koalisyon hükumeti kurmak için çalışmalar yapıyor fakat anlaşıldığı üzere muhalefet partilerinin ülke yönetmek gibi bir derdi yok. Biz sorumlulukla hareket ederek bu süreci halkımızın beklentisi doğrultusunda sonuçlandırmayı düşüyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Gülşen ve beraberindeki heyet daha sonra Bozkurt Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda köy ve mahalle muhtarları ile STK temsilcilerinin sorunlarını dinledi. Toplantıda muhtarların yol ve su şebekesi şikâyetlerini dinleyen Gülşen muhtarların isteklerini tek tek not alarak söz konusu şikâyetlerle ilgili yetkililerle görüşerek sorunlarının giderileceğini belirtti.

Bozkurt’un Bayramgazi köyüne yapılan HES çalışmaları ile ilgili şikâyet üzerine Gülşen, “Uzmanların görüş ve önerisi doğrultusunda orada yaşayan insanlara zarar vermeyecek şekilde çalışmalar yapılmalıdır. HES gereklidir derken yöreye zarar verecek şekilde yapılmasına karşı oluruz zaten şuanda eksikleri yüzünden HES çalışmaları durdurulmuş burada halkımızın şikâyetlerini değerlendirilip onları mağdur etmeden bu çalışmayı tamamlatmayı düşünüyoruz” dedi.

İBRAHİM ŞAHİN DEMİR (İHA)