Ali Babacan Kastamonu'ya geliyor

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kastamonu'ya geliyor.

  • 3338
Ali Babacan Kastamonu'ya geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Kasım’da Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımı ile Deva Partisi 1. Olağan Kongresi yapılacak.

21 Kasım’da yapılacak olan kongrede Kurucu İl Başkanı Av. Hüseyin Canal ve yönetim kadrosunun yanında olduklarını belirten Merkez İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Vedat Musaoğlu; “Merkez ilçe olarak üzerimize düşen azami görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Musaoğlu; Deva Partisi Kastamonu 1. Olağan Kongresi ve Genel Başkan Ali Babacan’ın programı ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine görevleri ve görev yetkileri tebliğ edildi. Buna göre; İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Tarık Kaptan, İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığına Nurullah Emre Güneş, İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığına Hüseyin Calay, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığına Semra Öztürk, İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Hakan Sarıcıoğlu, İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığına Uğur Bideci, İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığına Mehmet Tunca, İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığına Osman Kesercioğlu, İlçe Seçim İşleri Başkanlığına Sefer Küçük, İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Hüseyin Işık, İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına Fehmi Kuru, İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığına Halil Solak, İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı Atakan Kaçan, İlçe Sekreterliğine Bayram Bakırcı görevlendirildi.