'31 Mart bir bitiş değil, dönüm noktasıdır'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Yağcıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik basın açıklamasında bulundu. Yağcıoğlu, '31 Mart bir bitiş değil, dönüm noktasıdır.' dedi.

  • 2876

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu basın açıklamasında bulunarak, 31 Mart bir bitiş değil, aslında bir dönüm noktasıdır." dedi.

Yağcıoğlu, "Ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olan mahalli idareler seçimlerini dün itibariyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilen seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve gelen belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve muhtarları tebrik ediyorum. Başarılı bir hizmet dönemi geçirmelerini diliyorum." diye konuştu.

"Seçmenimizin verdiği mesajın gereğini yerine getireceğiz"

Yağcıoğlu, "Sandıkta tecelli eden milletin iradesi başımız üzerinde olup seçmenimizin sandıkta verdiği mesaj bizim için önemlidir. Özeleştirimizi açık bir şekilde yapacak, seçmenimizin verdiği mesajın gereğini yerine getireceğiz. Diğer yandan Kastamonu'muzun kalkınması yolunda ne yapılması gerekiyorsa yerine getirmek adına AK kadrolarımızla birlikte yerine getirmek adına çalışacağız. Seçim sürecinde Kastamonu'muzu Türkiye Yüzyılı'nın parlayan yıldızlarından biri haline getireceğimize dair beyanatlar vermiştik. Sözümüz sözdür, canhıraş çalışacağız. Diğer yandan aziz hemşehrilerimizle olan gönül bağlarımızı daha da kuvvetli kılmak adına her daim vatandaşımızın arasında olacağız. İyi günde, kötü günde hemşehrilerimizle omuz omuza olacağız. Cumhur İttifakımızı koruyacak, kardeşliklerimizi perçinleştirecek, istişarelerimizi derinleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 31 Mart bir bitiş değil, aslında bir dönüm noktasıdır." diye konuştu.

Haber Merkezi
Yorumlar 1
Galatasaraylılar 02 Nisan 2024 17:08

Vekillere sormak lazım bu seçim için resim çektirmekten başka ne işe yaradınız diye Doğan beyi yerseniz halkta sizi böyle ezer geçer asıl ilden sorumlu ak partili görevlileri merkezdekileri görevden almak lazım çalışan adamı adam yerine koymazsanız millet de sizi adam yerine koymaz sabır sabır da bir yere kadar Reis için yine oy verdik ama herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil öncelikle Reis etrafındaki kibir abidelerini, halktan kopup halkı görmeyenleri halka kulak vermeyenleri cezalandırılmalı, bir de en önemlisi emeklilerimizi duymalı refah düzeylerini arttırmalı onların duası ve oyu olmayınca ne olduğunu görebilmeli, yatırımlara biraz ara vermeli bizler fazla lükse alıştık yeter her hakime bir oda, her hastaya tek oda, her ile her ilçeye sıfır hastane, yollar, köprüler, metrolar, hızlı trenler, havalimanlar, üniversiteler yeter artık millet özüne bir dönsün, memleketin bekası için olan petrol aramaya, milli savunmaya, PKK, fetö vs vs, dış güçlerle mücadeleye, tarıma, hayvancılığa, çiftçiliğe, köye dönüşlere özendirmeye çalışılmalı artık gençlerimizin de para kazanmasını sağlayacak yatırımlar yapılmalı, devlete işe alımlar azaltılmalı hali hazırdaki memurlar zaten yetiyor da artıyor yan gel yaslan zihniyetinde herkes maaş çalışsan da yatıyor çalışmasan da EYY diye bir saçmalık tekrarlanmamalı Avrupa da insanlar 65 yaşında emekli olabiliyor 45 yaşına gelmeden emekli olduk, en az 50 yaş sınırı getirilmeliydi, taşeron saçmalığına son verilmeli bizler çocuklarımızı üniversite okutalım işe giremesin, torpille işe giren taşeron devlet memuru olsun yılların memurundan fazla maaş alsın hatta şükretmeyip bir de devlete kızsın, işe alımlarda liyakat gözetilsin diye noter huzurunda alım yapılsın yine de yaranama yine de yaranama neyseki bu kaderin üstünde Yüce Rabbim var o herşeyi bilen ve gözeten dediki LAYIK OLDUĞUNUZ GİBİ YÖNETETİLECEKSİNİZ tüm Türkiye için geçerli Filistinde aç susuz bebekler ölürken biz güya oruç tutup çeşit çeşit iftar yemeği yerken olacağı buydu

Bakmadan Geçme