Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Galatasaray'ın 20. Şampiyonluğu 4.Yıldızı Kutlama Organizasyonu yapılacak

  • 654
TAKİP ET

UltrAslan Yurtiçi Koordinatörlüğü'nün ilimizdeki yapılanması olan ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörlüğü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin ortaklaşa organize ettiği Galatasaray'ın 20. Şampiyonluğu 4.Yıldızı Kutlama Organizasyonu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Kayaçal; Kastamonu ve ilçelerindeki tüm Galatasaray taraftarlarını 2 Haziran Salı 19:05'te Belediye Önünde Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Açık Otoparkında yapacakları Şampiyonluk Kutlamalarına davet etti.

Galatasaray Spor Kulübü'müzün 20.Şampiyonluğu ve 4.Yıldızı tüm taraftarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun . Bu haklı şampiyonluğumuzun haklı sevincini ve coşkusunu , Sarı - Kırmızı renklere gönül vermiş tüm Galatasaray taraftarı ile birlikte yaşamaktan heyecan duyuyoruz . Son 4 yıldaki 3.şampiyonluğumuzu kazandık . Aynı zamanda ilklerin ve enlerin takımı olan Galatasaray 4.Yıldızı da ilk takan takım olarak bu başarısını katlayarak devam ettirdi . Galatasaray 2011-2012 sezonunda da 77 puan alarak Süper Final grubuna lider olarak girip, sonrasında şampiyonluğu kazanmıştık . O seneden beridir en yüksek puanla şampiyon olma ünvanına da sahip olmuştur.

Aynı zamanda 74 puan alarak şampiyonluğa ulaşan U21 Erkek Futbol Takımımızı da tebrik ediyoruz . Geleceğin Galatasaray'ının emin ellerde olduğuna da buradan ulaşabiliriz . Bu sezon şampiyon olan tüm branşlarımızı da kutlamalarımızda dile getireceğiz . Bayan Basketbol Takımımız, Sutopu Erkek Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız da bu seneyi şampiyon olarak bitirmişlerdir.

Bu vesileyle , Galatasaray sevdalısı olan tüm halkımızı yapacağımız kutlamalara davet ediyoruz ve bekliyoruz . Derneğimize üye olmak isteyenler için kutlama alanında gündüzden akşama kadar üyelik standı ve Galatasaraylı ürünlerimizin standı açılacaktır.

Bakmadan Geçme