Karaca Avlayan 5 Kişi Suçüstü Yakalandı

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde kaçak olarak karaca avlayan 5 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Yakalanan avcıların araçlarında 2 adet kesilmiş karaca bulundu.

  • 3313
TAKİP ET
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarıçakırçay köyü ormanlık alanda 5 kişinin kaçak av yaptıkları ihbarı ile harekete geçen Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Hanönü jandarma ekipleri, ormanlık alanda avlandığı belirlenen Ş.Y., B.Y., S.Y., İ.T. ve Y.S. isimli 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların beraberinde 2 adet ruhsatsız av tüfeği olmak üzere 2 karaca bulundu.

Avcıların ormanlık alana bir otomobil ile geldikleri ve avladıkları 2 karacayı parçaladıkları belirlendi. Yakalanan zanlılara toplamda 10 bin 812 lira para cezası uygulanırken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

EMRE YILMAZ (İHA)
Yorumlar 1
Emin EĞRİ 28 Aralık 2015 23:33

Gerçekten çok üzüldüm. Karaca'lar ki, tabiatın en ürken,en narin,en güzel zıplayan,sıçrayan sevimli hayvanlardır. Doğanın dengesinde çok önemli görevleri vardır. Bunları katletmek bir insan için utanç verici olmalı iken, 5 kişi ortak canilik edip doğaya düşman kafalarla saldırırlarsa geleceğimiz karanlıktır. Şimdiye kadar kimbilir kaç kere bu caniliği yaptılar! Yazıklar olsun böyle kafalara ve katillere.

Bakmadan Geçme