Kastamonuspor şanssızlık yaşadı

GMG Kastamonuspor, Iğdır FK ile sahasında karşı karşıya geldi.

  • 11643

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun 25. haftasında sahasında Iğdır FK ile karşı karşıya geldi.

Gazi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarının 64. dakikasında oyuncumuz Oğuz Yılmaz'a çarpan topun ağlarla buluşması ile rakip takım Iğdır FK 1-0 öne geçti.

86. dakikada temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Abdulaziz Solmaz'ın attığı golle beraberliği yakaladı.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

Haber Merkezi
Yorumlar 2
Muhlis 12 Şubat 2024 20:28

Korktuğum başıma geldi.. Amedspor,u yenince bizimkiler bir havaya girerler dedim kendi kendime oda oldu.. Sağolsun taraftarda bir dalga bir kibir yaptılar kendimizi dev aynasında gördüler lütfen mütevazı olalım!! Nazar kötüdür. Düzelü bee inşallah????

canerkara 11 Şubat 2024 19:23

KSK kazanması gereken bir maçta beraberliği zor kurtardı ve bu skor Amedin işin yaradı. Iğdır ligin ilk devresindeki kadrosundan bir kademe daha iyi kadro oluşturmuş fakat öyle ligi alıp sürükleyebilecek ve banko şampiyon olabilecek güçte bir takım değil ve Iğdır çok puan kaybedecektir ileriki haftalarda. KSK olarak beraberliği zor kurtardığımıza mı sevinelim, son anda bir gol daha atıp yenemediğimize üzülelim karar vermek zor. Kendi kalemize gol atmasaydık bu maçın sonucu farklı olurdu ve kazanırdık. Iğdır'ın da atamadığı 3 net pozisyon var. Aynı pozisyonları KSK olarak bulabilseydik gol vuruşu yapabilecek oyuncularımız vardı. İki takımın da direkten dönen vuruşları var gole çok yaklaşıldı bu anlamda. Değerli hocamızın aslında yetersiz gibi görünen bazı oyuncuları oynatmakta kararlılığı ve ısrarı teknik anlamda tartışılır fakat diğer yönden son dakikalarda Abdülaziz'i oyuna alması çok mantıklı ve isabetli bir hamle oldu, hoca bu noktada tecrübesini ve oyunu iyi okuduğunu gösterdi. Abdülaziz de tecrübesiyle takımı mağlubiyetten kurtardı. Bu ligde son haftaya kadar mücadele devam edecektir ve bence şampiyonluk yolunda KSK Amed ve Iğdır'ın güçleri ve şansarı eşit. KsK fikstür bakımından diğer iki takıma göre biraz daha avantajlı. Genel olarak futbol anlamında bir yorum gerekirse oyun kalitesi olarak çok kötü bir maç izledik. Maalesef 2.ligde futbol kalitesi çok düşük. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir ki normalde bu lig 2.lig değil 3.lig esasen. Yani eskinin 3.ligiyle aynı seviye bir lig. O bakımdan tam manasıyla profesyonel ve üst düzey futbol kalitesi aramamak gerekir fakat eskinin 3.liginde oynanan futboldan da kötü. Elbette günümüzde iyi ve güzel oyunun önemi yok önemli olan maçları kazanmak şampiyon olmak, zayıf takımların derdi de kümede kalmak. Ligin geri kalan haftalarında KSK ya başarılar dilerim.

Bakmadan Geçme