Taşköprü Lider Spor Kulübü Antalya yolunda

Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren Taşköprü Lider Spor Kulübü, Antalya'da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na katılacak.

  • 1631
TAKİP ET

Taşköprü Lider Spor Kulübü Antrenörü Abdullah Kuşçu liderliğinde 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na, Taşköprü Lider Spor Kulübü olarak ilçemizi ve ilimizi temsilen sporcularımız Muammer Çelik, Kübra Korkmazer, Şehri Yavuz ve Nalan Neslihan Yılmaz katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Lider Spor Başkanı ve antrenörü Abdullah Kuşcu; 'Taşköprü Lider Spor Kulübü olarak 2005 yılından bu tarafa Taşköprü'deki gençlerimize hizmet vermekteyiz. Amacımız Taşköprü'deki çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan teknoloji bağımlılığından uzak kalmaları fiziksel ve ruhsal olarak gelişimlerini sağlayıp topluma kazandırmak en büyük arzumuzdur. Ayrıca başka bir hedefimizde gençlerimizin önünü açabilmek ve onların en iyi yere gelmelerini sağlamak için ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıya ulaşmalarını sağlamak ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmektir. Bu hedef doğrultusunda devlet büyüklerimizden, iş adamlarımızdan gençlerimize yardımcı olmalarını ve sahip çıkmalarını istiyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme