Yangınzede aile yardım bekliyor

Kastamonu'da geçtiğimiz hafta çıkan yangında her şeylerini kaybeden yangınzede aile, hayırsever vatandaşlardan yardım eli bekliyor.

  • 837
TAKİP ET

Kastamonu'nun İsmailbey Mahallesi Kandil Sokak üzerinde ikamet eden Kamil Uçar ve kardeşi Mehmet Uçar, geçtiğimiz hafta ikametlerinde çıkan yangın sonrası aileleriyle birlikte evsiz kaldı. Yangında evdeki tüm eşyalarla birlikte evin büyük bir bölümü de yanarak kullanılamaz hale geldi. Komşularının evlerinde hayatlarını sürdürmeye çalışan aile, yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

Çıkan yangında evleri ile birlikte eşyalarının da yandığını belirten Kamil Uçar, 'Şu anda komşularımızın evinde ikamet ediyoruz. Evde 2 çocuk, hanım ve gelinimle birlikte ikamet ediyorum. Üniversite okuyan kızım var. Çok mağdur durumdayız. Yangında her şeyimizi kaybettik. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz' dedi.

Aynı yangında evi yanan yangınzede Mehmet Uçar ise, 'Evde 2 çocuk, hanım, annem ve babam ile birlikte ikamet ediyorum. Aynı yangında bizimde evimizdeki bütün eşyalar yandı. Hepsi kullanılamaz hale geldi. Evimize 5 kamyon dolusu su sıkıldı. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Hayırseverlerin yardımını bekliyoruz. 27 Mart'ta evimizde yangın çıktı ama şimdiye kadar ne gelen oldu ne de giden oldu. Mağduruz' diye konuştu.

Vedat İKİZOĞLU

Bakmadan Geçme