Aşk Yazarımız Mustafa Çifci, 4. Sarıyer Edebiyat Günlerine katıldı

Sarıyer Edebiyat Günleri 15-16-17 Mayıs 2015 Kireçburnu Haydar Aliyev Parkında yapıldı.

  • 765
Aşk Yazarımız Mustafa Çifci, 4. Sarıyer Edebiyat Günlerine katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri 15-16-17 Mayıs 2015 Kireçburnu Haydar Aliyev Parkında yapıldı.

Etkinliğe yazarımız Mustafa Çifci davetli yazarlar arasında olup, etkinlikte kitaplarını imzaladı. Nam-ı diğer "Aşk Yazarı”


Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri’nin simgesi haline gelen Beyaz Martı Edebiyat Onur Ödülü, Sanatçı ve Yazar Zülfü Livaneli’ye verildi. Ödül töreni öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Livaneli, düzenlenen söyleşide gündeme dair yorumlarını dile getirirken, “Edebiyatı halkla buluşturan, sol belediyeciliğin çok iyi bir örneğini veren Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yazarlar ve çizerler kitaplarını imzaladılar…

Yazarlar ve okuyucularını bir atmosferde buluşturan Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen 4.Edebiyat Günleri kapsamında okuyucularıyla buluşan Yazar Irmak Zileli, Hüseyin Avni Dede, Mustafa Çifci, Aydın Ilgaz ve Nilgün Ilgaz, Zafer Doruk ile Penguen Mizah Dergisi’nin çizerleri Serkan Altuniğne ve Kutlukhan Perker kitaplarını imzaladılar.