Ataşalar'dan Erbilgin'e sert cevap!

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ataşalar, Erbilgin'e sert cevap vererek, bize iftira atmak isteyen bize sataşmak isteyen herkes bin defa düşünsün.' dedi.

  • 1943
Ataşalar'dan Erbilgin'e sert cevap!

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in düzenlediği basın toplantısındaki sözleri nedeniyle açıklamada bulundu.

Ataşalar, "CHP Kastamonu İl Başkanı Sayın Hikmet Erbilgin, Belediye meclisinde yapılan toplantıda borçlanma konusunda 'evet' oyu veren meclis üyemiz Mehmet Tingiroğlu üzerinden açıklama yaparak bizleri Galip Vidinlioğlu’nun kayığına binmekle itham edip kamu oyunu bilgilendirmemizi istemiştir. İşte bu nedenle İYİ Parti İl Başkanı olarak kamu oyunu bilgilendiriyorum." dedi.

"Bizim partimizde demokrasi var"

İYİ Partili Ataşalar, "Bizim Belediye meclisi üyemiz Sayın Tingiroğlu tecrübeli, kamu yararını gözeten çok değerli bir arkadaşımızdır. Bizim partimizde demokrasi işlediği için ve Belediye meclisi üyelerimize güvendiğimiz için üyelerimizin vereceği kararların üzerine ipotek koyma yetkisini kendimizde görmüyoruz." ifadelerini kullandı.

"2019 yerel seçimlerinde ortada yoktunuz"

"Kayığa binme meselesine gelince buradan Hikmet Erbilgin'e soruyorum" diyen Ataşalar, "Kuzeykent mahallesi 937 ada 371 numaralı parselin satışa çıkarılması için CHP Belediye meclis üyeleri evet oyu kullanırken siz o anda Galip Vidinloğlu'nun kayığı ile geziyor muydunuz? Biz İYİ Parti olarak 2019 yerel seçimlerinde Sayın Mustafa Öztürk'ün seçim kampanyasında gece gündüz çalışırken İl Başkanı olarak ortalarda yoktunuz, seçim kampanyasında sizi hiç göremedim. Acaba o esnada Galip Vidinlioğlu'nun kayığı ile balığa mı çıktınız." dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar şöyle devam etti:

"Bizlerin; İYİ Parti olarak bize sataşan, bizi siyasi kavga içine çekmek isteyen, bize haksız ithamlarda bulunan herkese misli ile cevap verecek siyasi yeteneğimiz vardır. Biz kavga istemiyoruz, biz kırıcı olmak istemiyoruz. Sadece iyilik için siyaset yapacağız. Sadece kamu yararını gözeteceğiz. Hiçbir siyasi rakibimize iftira atmayacağız. Bize iftira atmak isteyen bize sataşmak isteyen herkes bir defa değil, bin defa düşünerek hareket etsin."