'Azerbaycan-Türkiye ilişkileri ebedidir'

AK Parti İstanbul Milletvekili Bayram, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin tarihi ve ebedi olduğunu belirtti.

  • 4184
'Azerbaycan-Türkiye ilişkileri ebedidir'

Dün moderatörlüğünü Şahin Aliyev'in yaptığı "Ebedi Birlik" Gençlik Kamu Birliği "Azerbaycan-Türkiye dostluğu ve kardeşliği ebedidir!" toplantısı yapıldı.

Toplantının onur konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, her iki ülkenin dostane ve kardeşçe ilişkilerinden bahsetti.

Milletvekili Bayram, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin tarihi ve ebedi olduğunu belirterek, Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimlerindeki zaferinin tüm Türk dünyasının zaferi olduğunu söyledi. Aynı zamanda engelliler için motivasyon kaynağı olacak kendisine ithaf edilen "Buğday Tanesi" filminden de bahsetti.

Şahin Aliyev, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her alanda gelişmesinden ve iki dost, kardeş ve müttefik devletin başarılarından bahsetti.

'Azerbaycan-Türkiye ilişkileri ebedidir'

Konuşmacılar yaptıkları konuşmalarda Azerbaycan-Türkiye'nin her zaman birlik içinde olması, dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin yükselen bir çizgide devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Yaşasın Azerbaycan-Türkiye kardeşliği. Türk'ün kardeşi Türk'tür. Yaşasın Azerbaycan-Türkiye! Bir olalım, güçlü olalım! Ebedi Birliğin temeli olalım! vurgusu yapıldı.