Babalar günü mesajları

Babalar günü dolayısıyla yayınlanan mesajlar

  • 1475
Babalar günü mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ MESUT YILDIRIM'IN MESAJI

Milletimizin en önemli hasletlerinden biri de  sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır. Şüphesiz bu güçlü yapının temel direği ise annelerimizle birlikte babalarımızdır.
Toplumun temel çekirdeği olan aile olgusu; sosyal yaşantımızın, milli ve manevi değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasında önem taşımakta, ailenin temel direği olarak görülen babalar,  aile değerlerimizin korunmasında, yaşatılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.
Her türlü koşulda, çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlayan babalarımıza, hayatın her döneminde, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle şükran borçluyuz. Bugün,  anne ve babalarının  gönüllerini daima hoş tutarak,  hak ettikleri saygı ve sevgiyi  gösteren gençlerimizin,  yarın da kendi çocuklarına  iyi bir örnek olmaları,  güvenli geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir.
Bu düşüncelerle;  Ülkesine, milletine, topluma  ve ailesine yararlı birer fert olarak,  bin bir emekle  yetiştirdikleri değerli evlatlarını, vatanımız ve tüm evlatların güvenliği için feda eden aziz şehit ve gazi  babaları başta olmak üzere, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tüm babaların "Babalar Günü"nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum."

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ’IN MESAJI

Aile değerlerimizin korunmasında, sorumluluk, saygı, otorite ve sevgi gibi değerlerin kuşaklara aktarılmasında, aile bağlarının güçlenmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımızın değerini her zaman bilmeliyiz. Ailesi için her türlü fedakarlığı göstererek kendi mutluluğunu ailesinin mutluluğu olarak gören babalarımız, geleceği inşa edecek evlatlarını yetiştirirken büyük bir çaba harcamaktadır. Babalarımızın sadece özel günlerde değil daima gönüllerini hoş tutmakta evlatların en büyük görevidir. Bu düşünceler içerisinde aile yapısının temel direği olan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

KASTAMONU GÜNCEL'İN MESAJI

Babalar her an saygıyla anılması gereken hayattaki değerli varlıklarımızdır.
Baba evin direği, ailenin  en önemli dayanak noktasıdır. Peygamber Efendimiz "babalarınıza iyilik edin ki, oğullarınız da size iyilik etsin” buyurmaktadır.
Babalarımıza ne kadar iyilik sevgi ve saygı göstersek azdır. Onları Bilhassa yaşlılıklarında hatırını gönlünü kırmadan onlara karşı olan görevlerimizi yerine getirebilirsek en bahtiyar insan bizler oluruz. Bir Evlat babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca anlar. Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi göstermek için bir vesile olmalı. Bizler onlara olan duygularımızı sadece yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en yüce görevini üstlenen tüm Babaların Babalar gününü kutluyor, hepsine aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyoruz.