Başkan Çatal, tüm işçilere zam yaptı

Taşköprü Belediye Başkanı Çatal, belediye bünyesinde çalışan işçilere yüzde 20 zam yaptıklarını açıkladı.

  • 1034
Başkan Çatal, tüm işçilere zam yaptı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, son dönemde alım gücünün zayıflığından kaynaklı olarak belediye bünyesinde çalışan işçilere yüzde 20 zam yaptıklarını açıkladı.

Önceki yıl Başkan Çatal’ın talimatı doğrultusunda temizlik işçilerine yönelik uygulamaya konulan ek sorumluluk zammına ise ekim ayından geçerli olmak suretiyle yüzde 100 oranında zam yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, "Yaptığımız değerlendirmeler ve gelir-gider tablomuza göre ekim ayından geçerli olacak şekilde belediyemiz bünyesindeki tüm işçilerimize yönelik yüzde 20 oranında zam yaptık. Ocak ayında asgari ücrete yapılacak zam oranına göre de tekrar zam yapacağız." dedi.

Başkan Çatal ayrıca, temizlik işçilerine yönelik geçtiğimiz yıllarda başlattıkları ek sorumluluk ücretine ise yüzde 100 oranında zam yaptıklarının müjdesini verdi.

Çatal, "Son olarak önümüzdeki ocak ayında asgari ücret artışına göre Belediye işçilerimize sahip çıkarak tekrardan zam yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışanlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Her bir çalışanımızın derdi ve sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak görüyoruz. Bu doğrultuda ilçemizin refahı için çalışanlarımızla gece gündüz demeden hizmetlerimize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.