Başkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Kastamonu Belediyesi'nin İnönü Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi'nde düzenlediği iftarlar büyük ilgi gördü

  • 2220
Başkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının önemli bir geleneği haline gelen ve Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahalle İftarları’ programları başladı.

Devlet ve millet kaynaşması ile toplumsal birliği sağlayan ve bu yıl 9 mahallede gerçekleştirilecek iftarların ilki İnönü Mahallesi Orhan Şaik Gökyay İlköğretim Okulu önünde, ikincisi ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hayri Darende İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı.

Büyük ilgi gören mahalle iftarlarına Vali Mesut Yıldırım, Milletvekilli Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Genel Sekreteri Zafer Karahasan ve toplam 9 binin üzerinde mahalle sakini katıldı. İftarlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, terörü lanetledi, vatan, bayrak ve aziz milletimiz uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Büyük bir kaynaşma içerisinde iftar yapmaktan ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, mübarek Ramazan-ı Şerif ayında kardeşliğimizin, dostluğumuzun ve birliğimizin her zamankinden daha sağlam olması gerektiğinin altını çizdi. Babaş, terörle mücadele eden kahramanların tüm halktan beklentisinin de bu olduğunu belirtti.

Yaptıkları projelerden de kısaca bahseden Babaş, “Hemşehrilerimin refahı ve daha kaliteli yaşaması adına çalışmalarımız hızla devam edecek. Bu doğrultuda yaptığımız projeleri hayata geçirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin ekibimle birlikte hizmeti sürdürüyoruz. Hemşehrilerimin tüm taleplerini yerine getirmek adına bundan sonra da bıkmadan, yorulmadan ve yılmadan çalışmalarımız devam edecektir” dedi.