Belediyeden 10 Kasım mevlidi

Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Ulu Camisinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mevlit programı düzenledi.

  • 1356
Belediyeden 10 Kasım mevlidi

Kastamonu Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde Atatürk ve tüm kahramanlarımızın ruhlarına ithafen Kuzeykent Ulu Camisinde yatsı namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu.

Belediyeden 10 Kasım mevlidi

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle Kuzeykent Ulu Camimizde Mevlid-i Şerif programımızı gerçekleştirdik. Bu akşam vesilesi ile başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprakları uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi birlikten, beraberlikten ayırmasın." dedi.

Mevlit programına, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kastamonu Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımız için geçtiğimiz yıl da Nasrullah Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlemişti.