Bıyıklı'dan Miting Değerlendirmesi

CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kastamonu'da düzenlediği mitingi değerlendirdi.

  • 481
Bıyıklı'dan Miting Değerlendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bıyıklı, “Ülkemiz ve Ulusumuz açısından çok önemli ve anlamlı bir gün olan 19 Mayısta düzenlemiş olduğumuz Kastamonu mitingimiz gerek katılım gerekse alandaki coşku ve heyecan açısından son derece olumlu olmuş ve bizlere moral kazandırmıştır. Yoğun programına rağmen mitingimize katılarak konuşma yapan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na; düzenlemede emek harcayan gençlerimize, kadınlarımıza ve tüm partililerimize; mitingimize katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim kampanyasının kendilerine sataşma olmadıkça kimseyle tartışmaya girmeden, sevgi, saygı ve hoşgörü ile yürütmeyi kararlaştırdıklarına dikkat çeken Bıyıklı, “Bu anlayışla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle de ufak tefek sataşmaları duymazdan geliyoruz. Ancak Genel Başkanımızın bulunduğu otobüsten yapılan bir anonstan rahatsız olduklarını “CHP’ye yakıştırdım” sözleri ile ifade eden AKP İl Başkanı Sayın Halil Uluay’ın açıklamasına cevap vermek zorunda kaldık. Sesli seçim araçlarımızdan “alkışlıyoruz” adlı uzun protesto metnimiz efekt eşliğinde sürekli olarak yayınlanıyor. “Cumhuriyet düşmanlarını milletçe alkışlıyoruz” sözleri Sayın il başkanını neden rahatsız etti anlamadık. Bize de zaman zaman yakıştırmalar yapılıyor. Üzerimize alınmadığımız için aldırmıyoruz ve cevap verme gereği görmüyoruz. Sayın İl Başkanına ve partisine de anons edilen sözlerle ilgili bir kaygıları yoksa aynı şekilde davranmalarını tavsiye ederiz” diye konuştu.

Bıyıklı, şöyle devam etti: “Anlaşılıyor ki, Ülkemizde ve Kastamonu’da bazı şeylerin değişmekte olduğu bazı kişileri rahatsız etmektedir. Biz azimle, sabırla, kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlerden başarı ile çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur. Partililerimize, seçmenlerimize ve tüm Kastamonululara saygılar sunarız”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)