Bozkurt MYO'ya Destek Çağrısı

Bozkurt'un çehresini değiştirecek okula yüreğimizi koyalım.

  • 697
Bozkurt MYO'ya Destek Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültürüyle, örfüyle, ananeleriyle Türkiye’nin cazibe merkezi Kastamonu’da yüksek eğitim noktasında da yaşanan gelişmeler bölge insanını heyecanlandırıyor.

Kastamonu Üniversitesi’nin bölgeye sağladığı katma değer, özellikle ilçeler bazında daha çok hissediliyor. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, Kastamonu Üniversitesi’nin Bozkurt Meslek Yüksekokulu’nun devam eden yerleşkesi ve fiziksel donanımlarıyla ilgili yapılan çalışmalar için, çok önemli bir destek çağrısında bulundu.

Bozkurt Belediye Başkanı Sn. Bozkurt Ekeş ve Bozkurtlular Derneği ile birlikte çevre köy Dernekleri, işadamları ve birçok hayırseverin büyük çabalarıyla belli bir aşamaya gelen Meslek Yüksek Okulu’nun tüm donanımlarıyla bitirilmesi için maddi ve ayni yardıma ihtiyaç bulunduğuna dikkat çeken Çalık, “Bu yatırım insanımıza yapılan yatırımdır, bu yatırım geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapılan yatırımdır. Yüksek Okulu’muzun tam kapasiteyle eğitime geçebilmesi başta okul inşaatının ince işleri olmak üzere, tahta, masa, sandalye, kapı, çerçeve vb. aklımıza gelen her şeyi öğrencilerimizin eğitimi için hibe edebilmemiz mümkün. Bozkurt’umuzun çehresini değiştirecek bu okul, Kastamonu Üniversitemizin de bölgemize saçacağı eğitim ışığının yansımaları olacak. Biz, TÜMKASDER olarak, Bozkurt’umuzun kardeş derneği olarak bu çağrımızı yüreğimizden yapıyor ve Kastamonulu olsun olmasın herkesi bu taşın altına elini sokması ve Bozkurtlular Derneğine 0532 648 92 37 den ulaşılması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

(KG)