Çocuklar doyasıya eğlendi

Kastamonu Belediyesi'nin organizasyonunda çocuklar doyasıya eğlendi.

  • 900
Çocuklar doyasıya eğlendi

Kastamonu Belediyesi hafta sonu Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonu’nda çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Etkinliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi. Kastamonu Belediyesi çocukların doyasıya eğlendiği dakikaları sosyal medya hesaplarından “Görev tamam. Gülünecekti, güldüler. Eğlenilecekti, eğlendiler.” diyerek paylaştı. Paylaşımda eğlencelerin önümüzdeki süreçte devam edeceğine de işaret edildi.

Kastamonu Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatlarıyla başlattığı çocuk şenliklerini sürdürüyor.

Hafta sonu çocuklar için gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Deprem bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimiz için Pazar günü saat 11.00’de ilk seansı gerçekleştirilen şenliğin ikinci seansı ise aynı gün saat 15.00’de yapıldı.

Her iki seansta da doyasıya eğlenen çocuklar, sahnede gösteri yapan ekiplere alkışlarla teşekkür etti.

“Biz yola yavrularımızın yüzü hep gülsün diyerek çıktık” diyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayata geçirmek istediğimiz her işin başında çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği onlar. Zor günler geçiriyoruz. Birlikte bu zor günleri aşacağız. Biz büyükler bu süreci aşarken çocuklarımızın yüzleri gülmeye devam etmeli. Onlar en az şekilde bu olaylardan etkilenmeli. Şehrimizde çocuklarımız için etkinliklerimiz sürüyor. Çocuklarımızın gülen yüzleri bizlere ilaç oluyor, güç oluyor. Önümüzdeki süreçte de etkinliklerimiz sürecek. Çocuklarımızın yüzleri yeter ki gülsün. Bir nebze de olsa onlara moral vermek bizlerin mutlu olmasını sağlıyor. İnşallah en kısa zamanda yaşadığımız felaketlerin izlerini birlikte sileceğiz. Bu ülkenin omuz omuza aşamayacağı hiçbir şey yok. Rabbim birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin.”

Çocuklar doyasıya eğlendi
Çocuklar doyasıya eğlendi
Çocuklar doyasıya eğlendi
Çocuklar doyasıya eğlendi