'Çocuklarımız çok mutlu'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun öğrencilere karne hediyesi. 'Çocuklarımız çok mutlu.'

  • 2189
'Çocuklarımız çok mutlu'

TRT’de yayımlanan ve Türkiye’nin en sevilen çizgi filmleri arasında bulunan Rafadan Tayfa’nın Galaktik Tayfa animasyon sinema filmi, ilimiz sinemalarında Pazar günü Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatıyla öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz gösterildi.

Büyük yoğunluğun yaşandığı etkinlikte tüm seanslar doldu. Vatandaşların talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu yeni seanslar açılması talimatını verdi. Sinemaların önünde uzun kuyrukların oluştuğu etkinlik hem çocukların hem ailelerin yüzünü güldürdü.

Her iki sinemadaki etkinliği de ziyaret eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na ilgi bir hayli yoğundu. Öğrenciler ve aileleri Başkan Vidinlioğlu’na düzenlenen etkinlikten ötürü teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. Bunun üzerine Başkan Vidinlioğlu ise “Sürprizlerimiz sürecek, öğrencilerimize güzel bir yarıyıl tatili armağan etmek istiyoruz.” diyerek cevap verdi.

Her iki sinemada gün boyunca yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin etkinliğe katılarak Galaktik Tayfa animasyon sinema filmini izlediğini söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, çocuklar için ne yapsalar az olduğunu ifade etti.

Başkan Vidinlioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Karne tatilinden sonra her yıl yaptığımız etkinliklere bir yenisini ekledik. Çocuklarımızı mutlu etmek adına böyle bir etkinliğe imza attık. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu etkinlikler sıklıkla devam edecek. Gerek tiyatro gerekse sinema etkinlikleri sürecek. Yeter ki onların yüzü gülsün. Etkinliğimiz çerçevesinde yaklaşık 2 bin 500 öğrencimiz Galaktik Tayfa animasyon filmini izledi. Öğrencilerimizin hepsi hallerinden çok memnun. Talebin çok yüksek olmasından ötürü yeni seanslar da açtık. İnşallah önümüzdeki süreçte bu programları yenileyeceğiz. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum.”

Uzun süre çocuklar ve ailelerle sohbet eden Başkan Vidinlioğlu, tiyatro ve sinema etkinliklerinin artarak süreceğini yineledi.

'Çocuklarımız çok mutlu'
'Çocuklarımız çok mutlu'
'Çocuklarımız çok mutlu'
'Çocuklarımız çok mutlu'