Daday'da aile hekimleri bilmecesi

Daday'da aile hekimlerinin çarşı merkezinde bulunan Hükümet Konağına taşınıp taşınamayacağı konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

  • 2053
Daday'da aile hekimleri bilmecesi

Daday'da geçtiğimiz aylarda açıklanan ve Daday Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan aile hekimlerinin çarşı merkezinde bulunan Hükümet Konağına taşınıp taşınamayacağı konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ve Daday Devlet Hastanesi'nin; vatandaşların aile hekimlerine daha kolay ulaşmaları, hastane yatak sayısı ve özel oda sayısı artırarak daha kaliteli hizmet etmek amacıyla başlatılan girişimler sonucunda Hükümet Konağı birinci katında inşaat çalışmalarına başlayan ekipler, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çalışmalarına son verdi.

İnşaat çalışmalarına son veren ekipler, aile hekimlerine uygun şekilde yapılan odaları tekrar eski haline getirerek teslim etti.

Vatandaşlar tarafından aile hekimlerinin çarşı merkezine taşınacak haberi mutlulukla karşılanırken, çalışmaların yarıda kalması ve şu an aile hekimlerinin çarşı merkezine taşınamayacak olması vatandaşlar da hayal kırıklığı yarattı.

Hastanenin ilçe dışında olması ve bu nedenle ulaşımda zorluk çekerek ilaçlarını yazdırdıklarını ifade eden vatandaşlar, bu konunun çözülmesini merakla beklediklerini ifade ettiler.