Demir Yazar Afacan'a seslendi

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Yazar Mustafa Afacan'a seslendi.

  • 2360
Demir Yazar Afacan'a seslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Demir; "Kastamonu ilimizde 2 yıla yakındır Milletvekili olarak görev yapıyorum. Bu süre zarfında tek derdimiz üç vekil olarak sadece bu memlekete hizmet etmek oldu ve hep öyle olacak. Yerel basın mensupları arkadaşlarla hep iyi geçinmek onlarla iyi ilişkiler içinde olmak istedim ve bu güne kadarda hiç bir basın çalışanımızla problem yaşamadım, inşallah bu böyle devem edecek. Fakat artık söylemeden edemeyeceğim. Köşe yazarı gibi görünen ama her fırsatta ilin AK Parti'li siyasilerini eleştirmeyi kendine görev edinmiş şahıs; bugün yine yazısında hiç bir bilgiye dayanmayan toplumu yalan yanlış yazıları ile yönlendirme çabasına bürünmüş. Bu kişiye bizimde bir sözümüz olmalı.

Sayın Afacan biz nerde yaşadığımızı çok iyi biliyoruz, ama iki yıldır sesimizi çıkarmadık. Artık yeter ! Kendini akılı zannediyorsun.
Bizim tek bir gündemimiz var o da Kastamonu.
Bu talepler benim şahsi not olarak Bakanlarımıza verdiğim talepler.
Rahatsızmı oldun?
Yada bu talepleri küçümsüyormusun?
Karadeniz Sahil Yolu toplam 140 km maliyeti 6 milyar, senin için ne ifade ediyor.
Benim öncelikli gündemim bu YOLLL !!!
İlçelere doğalgaz talebimiz küçümsenecek bir talepmi?
Pınarbaşı, Azdavay bölgesinde doğa turizmi için yaptığımız talep küçümsenecek bir talepmi ? Bu proje de yaklaşık 200 milyonluk bir proje olacak.

Kaldıki bizim gündemimizde ne olup olmadığını sanamı soracağız, illa bilmek istiyorsan açarsın bir telefon, ya da gelir, aklından geçenleri bizimle paylaşırsın. O kalemi eline alıp sallayacağına, o fazla aklını bizimle paylaşırsın. Eğer bu memleketi düşünüyorsan tabiki. 

BAKAP, Teknokent, Kalkınmada 4.bölgeden 5-6 bölgeye geçmek, yeni OSB'de faliyete geçme çalışmaları, Serbest Bölge, İnebolu Limanı. Biraz araştırms yaparsan daha senin bile aklının almayacağı talep ve projeler üzerinde görüşmeler yaptığımızı ve belirli bir seviyeye geldiğimizi öğrenirsin.

Kastamonu'muz tarihinde almadığı yatırımları alıyor. Senin hayal edemediğin projeler bizim gündemimizde,  ama malesef sen bu gündeme erişemezsin.
Eğer derdin Kastamonu ise gelir istişare edersin, düşüncelerini bizimle paylaşırsın bizde seve seve birlikte hareket ederiz.

Ha "benim elimde kalem istediğim gibi yazarım dersen" paşa gönlün bilir."