Festival gibi piknik

Yeniboyundurcak köylüleri Çekmeköy meşeli mangal piknik alanında buluştular. Festival gibi bir piknik gerçekleştirildi.

  • 1856
Festival gibi piknik

Kastamonu'nun Hanönü ilçesi Yeniboyunduracak köyü dernek yönetimi ve üyeleri piknikte buluşarak eğlenip hasret giderdiler.

Düzenlenen piknik etkinliği Çekmeköy meşeli mangal piknik alanında bini aşkın davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Düzenlenen piknik etkinliğinde Yeniboyundurcak Köyü Dernek Başkanı Sedat Çetin, Hanönü Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Çorbacı, KAS-KON Genel Başkan Yardımcısı ve Hanönü Dernekleri Federasyon Kurucusu önceki dönem Genel Başkanı Cengiz Yıldız, KAS-KON Genel Başkan Yardımcısı ve Tez-İş Sendikası Genel Sekreteri Çetin Duman ve Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Esat Kalay piknik etkinliğinde selamlama konuşması yaptı.

Piknik etkinliğinin ses ve sahne kurulumunu yapan Hüsnü Kemerci aynı zamanda programın sunumunu yaparak etkinliğe ayrı renk kattı.

Piknik etkinliğinde Hanönülü sanatçı Ahmet Ayverdi, Cüneyt Acar, Tuğçe Nur ve Sepetçioğlu Davul Zurna Ekibi sahne alırken palyaço ekibi pikniğe katılan çocuklar arasında düzenlenen farklı yarışmalarla çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Yeni Boyundurcak Köyü Dernek Başkanı Sedat Çetin, "Tüm hemşehrilerimizi böyle güzel seçkin bir yerde ağırlayarak birlikte olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün babalar günü. Bu vesileyle etkinliğimize katılan tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum. Rahmet ve rahmana kavuşmuş tüm babalarımızın mekanları cennet olsun." dedi.

Çetin söyle devam etti:

"Derneğimiz bu işleri  gönüllü olarak yapıyor. 1999 yılında kurulan derneğimiz, 2023 yılına kadar yönetim kurulu üyelerimizin maddi manevi desteğini alarak 24 yıldır vatanımıza ve milletimize üyelerimize, köyümüze en güzel hizmeti vermeye devam ediyor. Her bir üyemize ve yönetim kurulu üyelerimize, sponsorlarımıza, maddi ve manevi destek veren tüm üyelerimize, şahsım ve yönetim kurulum adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Festival gibi piknik
Festival gibi piknik
Festival gibi piknik
Festival gibi piknik
Festival gibi piknik
Festival gibi piknik