'Fırıldak olmaya gerek yok Aydın ve Baltacı'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, MHP'li Aydın ve CHP'li Baltacı'ya seslenerek, 'Fırıldak olmaya gerek yok.' dedi.

  • 890
'Fırıldak olmaya gerek yok Aydın ve Baltacı'

Partisinin Honsalar Mahallesi'nde düzenlediği açık hava toplantısında konuşan AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, CHP ve MHP Belediye Başkan adayları Hasan Baltacı ile Yüksel Aydın'a yüklendi.

Güzel, "Ey Yüksel Aydın. Sana rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözüyle seslenmek istiyorum. Onun güzel bir sözü var, 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok.' Bu laf anlayana çok şey anlatır, eline almışsın uyduruk kağıtlar, 5 yıl önceki gibi şov yapma derdindesin. Milletimizin karnı yalanlara, iftiralara tok." diyerek Yüksel Aydın'ın AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş hakkındaki iddialarına cevap verdi.

CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı'ya da yüklenen Güzel, "EMEP'in İl Başkanlığını yapanlar ve DEM ile kolkola girenlerin, beraber poz verenlerin bizim ve bizden olma ihtimali yok. Baltacı demek, Erbilgin demek, yıkım zihniyeti demektir. Onlar Kastamonu'da zihniyeti değiştireceğiz diyorlar. Kastamonu'muzun milliyetçi muhafazakar zihniyetine darbe indireceklerini sanıyorlar. Sizin de, kol kola girdiğiniz HDP zihniyetinin de Kastamonu Belediyesinde yeri yok. Milletimiz bunu çok iyi görüyor. Kastamonu 5 yıl daha kaybetmek istemiyor. Kastamonu evliyalar diyarı ey Baltacı, bunu bil. Kastamonu'nun mahallelerini, sokaklarınını dahi bilmiyorsun, sen nasıl bu memlekete hizmet edeceksin? Sahi sen hayatında iş makinesi gördün mü? Sen Fen İşleri nedir bilir misin?" diyerek muhalefet adaylarına yüklendi.

Güzel, "Biz eser siyaseti yapıyoruz siz laf siyaseti. Biz proje konuşuyoruz, Kastamonu'yu geliştirelim diyoruz, siz iftira ve algı siyaseti yapıyorsunuz. Kastamonu'muzun tüm mahalle ve sokaklarında Başkan Babaş'ın izi var. Allah'ın izniyle bu necip millet yine yeniden hizmet için AK Parti diyecek, hizmet için Tahsin Babaş diyecek inşaallah." diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel şöyle deva etti:

"Bizim arıyorsanız bakın işte, bizim Tahsin Babaş burda Honsalar burda Hisarardi, Kuzeykent, Saraçlar, İnönü, Esentepe ile tüm mahallelerimiz ile yani Kastamonu bizimle ve Tahsin Babaş da Kastamonu ile."