Güreşte son 20 yılın büyük çıkışı

Güreş İl Temsilcisi Necdet Topkara geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Güreş İl Birinciliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

  • 1297
Güreşte son 20 yılın büyük çıkışı

144 sporcunun katılımı ile gerçekleşen küçükler, yıldızlar ve gençler Güreş İl Birinciliğinin ardından son yirmi yılın en büyük çıkışını yaşadıklarını belirten İl Temsilcisi Necdet Topkara konu ile ilgili açıklamada bulundu:

"Ata sporumuz olan güreşin ilimizde en iyi düzeyde temsil edilebilmesi adına altyapıya oldukça önem veriyoruz. Çünkü gelecekte başarılı olmamız için altyapıya yatırım yapmamız şart. 144 sporcumuz ile Kastamonu çok önemli bir il birinciliği gerçekleştirdik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün de destekleri ile gerek il merkezinde gerekse ilçelerimizde güreş ile ilgili olarak antrenörlerimiz ve beden eğitimi öğretmenlerimiz altyapının güçlü olması adına var güçleri ile çalışıyorlar. Gelecekte Kastamonu gerek ulusal liglerde ve gerekse uluslararası turnuvalarda çok iyi yerlere gelecektir. Güreş bazında Kastamonu’nun başarıya ulaşması, büyüklerimiz ve saygın iş adamlarımızın desteği ile birlikte emin olun daha da erken olacaktır. Ben şimdiden emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum."