Güvenci'den Başesgioğlu'na teşekkür

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünden emekli Erkan Güvenci, eski Bakan Murat Başesgioğlu'nun yerel basına destek açıklaması için teşekkür etti.

  • 1098
Güvenci'den Başesgioğlu'na teşekkür

Kastamonu’nun yetiştirdiği önemli devlet adamlarından, Türk siyasetinin bir dönemine damgasını vurmuş, Devlet ve İçişleri eski Bakanı Murat Başesgioğlu, geçtiğimiz günlerde Kastamonulu hemşehrilerine seslenerek, internet haber sitelerine destek çağrısında bulunmuştu.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünden emekli Erkan Güvenci, "Kastamonulu hemşehrimiz, İçişleri eski Bakanımız Murat Başesgioğlu, önderlik etmiş olduğu açıklaması ile yerel internet haber sitelerine destek çağrısında bulunmuştur. Kastamonulu olarak internet haber sitelerimizi ziyaret etmeliyiz. Bir nebzede katkımızın bulunması haber siteleri için önem arz etmektedir. Anlayışınız ve katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür eder, Sayın Bakanımıza da uzun ömürler dilerim." dedi.

Köylerde meydana gelen yangınlara değinen Güvenci, birçok yangın sebebinin elektrik kaynaklı olduğunu, evlerin elektrik tesisatlarının yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Güvenci, Başesgioğlu'nun yakın zamanda bizzat başlattığı ve takipçisi olduğu "Köy evleri iç tesisatı" projesiyle orman köylerinde çıkan yangınlarda can ve mal kayıplarının önüne geçilmeye çalışıldığının altını çizdi.